Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zakon Braće
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zakon Braće

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zakon Braće
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 11:45

Ovdje mozete napisati sve što vas zanima o Zakon Braće...

Pisite sve sto vam padne na pamet,komentare,vase dojmove....
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 13:28
čemu takva tema...

p.s. imam sve od Prison Breaka (13 epki u drugoj sezoni)

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 13:31
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

ÄŤemu takva tema...

p.s. imam sve od Prison Breaka (13 epki u drugoj sezoni)

ma neka teme zlatkoWink

nego ajd mi da razmjenimo ti 13epkiEmbarrassed
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 13:36
sorry, ništa ove godine... imam 3 trejda sad ovaj zadnji tjedan u godini... tj. ne bih stigao ništa spržiti...

pozzz

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 09:05
Ja imam 9 epizoda 2 sezone,al cu sada nabaviti cijelu prvu i drugu...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 12:03
deky javi se meni imam ti ja sve od prisona u drugoj sezoni....
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 17:48
imam i ja prvih 12 epki iz 2. sezone,HDTV-rip
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 20:45
ja imam i 13-stu... jeee

hehehe

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 21:17
Joooj zlatko, otkad imaš taj flatrate samo se hvališ LOLWink
Na vrh
mikic mikic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 22:09
ja imam 1.sezonu :)
Uspesne razmene: Vedder (7X), madness99,king,crnnica,cheketar,silvyyy(2X)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 22:42
inače nisam hvalisavac :)

Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 11:28
Ja imam sve sta se moglo skinuti,znaci 1 sezona i 13 epki druge pa ko treba,imam vremena za razmjenu
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 17:04
evo i ja imam sve od prizn brejka...
ali druga sezona mi je puno losija...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 01:26
Imam i ja sve od novih serija :)
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 10:13
Ja imam 1 sezonu i 2 do 13 epke.. Big smile
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 13:04
ova tema je otvorena da bi se raspravljalo i pisalo o seriji. a mi svi pisemo da imamo cijelu prvu sezonu i 13 epizoda iz druge sezone. nema smisla. ovo treba zatvoriti ili pisati o seriji....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 14:46
Upravo tako, tema je prerasla u hvalisanje, tko ima do 13 epizode, a tko nema...
Besmisleno! Confused
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 12:07
Evo da se nesto pocne pisati o PB...ovako meni je to jedna od najboljih serija koje sam gledao..1 sezona je fenomenalna...jednostavno nemam rijeci.napeta je..sto se tice 2 sezone..malo je losija od 1 sezone...ali jos uvjek je dobra..evo to je ono povrsno sto sam napisao..ajde malo ukljucite se pa mozemo rapravljat malo EmbarrassedBig smile
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 14:22
Meni je druga sezona napetija i bolja od prve;to je sigurno...
Samo me zanima da li u drugoj sezoni postoji više od 13epizoda???
Priča je fakat dobro osmišljena....
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 14:40
Naravno da ima vise od 13 sada trenutno imaju stanku, 14 epizoda izlazi 22.01.2007
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,969 sekundi.