Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - File is being used...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

File is being used...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: File is being used...
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 11:03
Netko je jednom rekao da ima nekakav mali programčić s kojime kada se dogodi situacija u Win-sima kad želi nešto prebaciti na drugu lokaciju (ili samo preimenovati) a to ne može napraviti, jer taj fajl još uvijek koristi neki drugi program, pa s tim malim programčićem to poništi.

Znači, zanima me taj program koji to 'korištenje' samo isključi i idemo dalje... može link ili što već

p.s. nisam se mogao sjetiti kako se zvala ta tema, a niti program, pa sam pokrenuo novu temu... a i mislim da se to samo spomenulo u nekoj drugoj temi....

pozzz

p.s.2 alaj sam se namučio napisat temu, uhhh... hehe

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 11:04
sad tek vidim kak sam jadno sročio prvu rečenicu, jooooj

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 11:23
ako sam dobro razumio želiš prebaciti neki programčić koji je pokrenut, ali ti windowsi ne dopuste tu radnju iz razloga što je pokrenut?
E ako sam dobro razumio, onda ti ne treba nikakav programčić nego CTRL+ALT+DEL --> Task Manager --> Processes  i tu nađeš taj programčić tj servis koji je pokrenut klikneš desnom tipkom --> End Process i onda će ti najvjerovatnije ponudit prozorčić klikneš na End Now i to je to...

Ili ako ti je jednostavnije oneš na start --> Run --> napišeš: msconfig --> Services i dsejblaš ono što ti smeta...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 13:31
dobro si razumio... znam za te dvije mogućnosti, tražim baš program za to... netko je spomenuo da ima takvo nešto... u većini slučajeva ova prva mogućnost (CTRL+ALT+DEL) ne šljaka, jer se jednostavno ne može naći program koji koristi taj fajl koji želim prebaciti ili što već... tj. programčić ima tu mogućnost...

p.s. kad ispravljam poruku sjebu mi se svi č,ć,ž,š znakovi, majku mu!

Ažurirao Zlatkohead - 16.Prosinac/Dec.2006 u 13:34

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 15:35
program se zove unlocker. Killuje procese koje koristi fajl koji hoces da obrises, preimenujes... inace se sam ubaci u desni klik tako da je lak za koriscenje.
Evo uplodovala sam ti
LINK

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2006 u 17:47
super! hvala puno... znao sam da je netko takvo nešto spominjao :)
 - uf, veliko je, ne znam hoću li moći to skinuti LOL

- hvala još jednom!

pozzz

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 01:04
hvala i meni je ovo trebalo
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 12:11
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

p.s. kad ispravljam poruku sjebu mi se svi č,ć,ž,š znakovi, majku mu!

Da, i meni se to dešava! Čak i kad idem citirat nekoga, kao sad tebe!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 14:16
eh... al, to je prva zamjerka novom neštekajućem sajtu Smile

- i malo pomutnja pri uploadu stvari na sajt, al dobro...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.