Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Torrent lokot
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Torrent lokot

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Torrent lokot
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 17:37

Pozdrav.Zanima me da li netko ima iskustva sa skidanjem filmova sa torrenta ali sto se tice onih filmova koji kraj sebe imaju mali lokot tj koji su zakljucani?ja sam probao skidati jedan takav film i automatski mi se otvara azureus jer sam tako podesio ali film samo stoji i download uopce ne krene.Tamo na torrentu cak se nalazi i neki password ali nemam pojma gdje da ga unesem.Zna li netko ista o tome?hvala
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 08:47
pretpostavljam da si torrent skidao da torrentspy.com. a taj lokot (koliko sam ja upucen) nije nista drugo doli ikona koja predstavlja da je taj torrent davnih dana umro... dakle slobodno ga zaobdji...

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 12:00
mislim da se trebaš registrovati
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.