Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaka ÄŚast za novi sajt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svaka ÄŚast za novi sajt

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svaka ÄŚast za novi sajt
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 12:46
    Jel se ja ovo tripujem ili je naš omiljeni sajt dobio novi izgled?

Svaka ÄŤast
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 12:50
Da forum je dobio novi izgled i trebao bi biti znatno brzi
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 12:54
e to sam zaboravio reći da je mnogo brži,sad se setih
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 12:57
dadada mnogo je brĹľi
ClapClapClap

a tako ćemo i upload da riješimo...uskoroThumbs Up

Ažurirao dejan-sl - 05.Prosinac/Dec.2006 u 13:33
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 13:00
puno brzi ClapClapClapClap
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 13:39
sjajno
svaka ÄŤast :)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 13:39
meni je na onom starom forumu bilo sve namešteno za naša slova,a ovde je opet sve pobrkano,jel ima neko rešenje?

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 13:49
E ovo je stvarno super! Puno je brĹľi!
Jedino što mi je sad jako čudno to što je sve bijelo, ali naviknut ćemo se...

Sve u svemu ClapClapClapClap
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 14:13
Svaka cast!!!!
Nikola vrati Srbiju, slucajno promenila i sad mi je nema u listi    

Ažurirao Vedder - 05.Prosinac/Dec.2006 u 14:22

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 15:41
Ni najmanje mi se ne sviÄ‘a novi izgled. Utopio se u bezliÄŤje velike većine foruma na internetu, sada je isti kaoi svi drugi!Verujem da će većina reći da forum ÄŤini pisanje na njemu, posećenost... ali je meni i izgled dosta bitan. Raniji sajt je imao svoj šmek i bio drugaÄŤiji. ÄŚudan naÄŤin pisanja poruka,otvaranje novog prozorÄŤeta za smajlije... KaĹľete da je brĹľi: ja na dial-up-u to ne primećujem, pa mu ni ta (moĹľda) promena brzine ne ide u prilog. Bar sa moje strane. Sve je na engleskom, što me takoÄ‘e nervira!!!! A što reÄŤe AcaN, Encoding je za ne daj boĹľe... Sve same kuke i motike!!!!!! Thumbs Down Ĺ to se mene tiÄŤe veliki minus!!!!
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 15:54
Jel se moze kako namjestiti da malo manje blijesti? Nekako je sve previše svijetlo. Ne znam kakav ce tek dojam ostaviti na epilepticare. Al da je sve brze, je! Wink
I kad vec mijenjate izgled sajta, jel bi mogli staviti malo više smajlica?Embarrassed
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 15:56
Eh, sad i avatar moram promijeniti Cry
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 16:17
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 16:34
dobar fazon

- Armin van Buuren

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 16:34
slaĹľem se s Darijem... veliki minus!

ne vidim tu brzinu nigdje... OuchOuchOuch tri minute sam pravio ovaj post, svaki put sere...

i ÄŤemu ove zvijezdice iznad avatara... ispada da smo mi s jednom kreteni

LOL LOL LOL Wink

Ažurirao Zlatkohead - 05.Prosinac/Dec.2006 u 16:40

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 16:57
loooool, na šta liÄŤi ovaj forum 
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 17:00
pa kad ides na post replay je imas

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 17:01
ok što je ruĹľan do zla boga, al' većina opcija mi ne radi, ÄŤak nemam ni smajliće više 
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 17:13
lose
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 17:16
a ni brzina mu nije vrlina
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.