Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kradljivci bicikla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kradljivci bicikla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mirod View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kradljivci bicikla
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2006 u 16:49
ima neko sređen titl za ovaj film,ovo što ima na forumu okačeno je bed.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2006 u 17:08
Pa ne znam koji prevod ima na sajtu, ali ja imam srpski i sasvim je dobar. Evo ti pa proveri: Ladri di Biciclette
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2006 u 20:22
hvala darije ali i ti imaš isti titl koji je na sajtu,nije mi važno jeli srpski ili hrvatski,važno je da su sve rečenice prevedene što sa ovim titlom nije slučaj,ja imam dvd copy-25 fps i nikako ga nemogu uštimati.ako netko ima bolji neka okači.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2006 u 04:04
jbg 

Evo ti OVDE još par prevoda koje sam našao, pa probaj. Nadam se da nisu svi isti...

Ažurirao darije
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.