Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problemi sa titlom u VSO ConvertXToDVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problemi sa titlom u VSO ConvertXToDVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problemi sa titlom u VSO ConvertXToDVD
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2006 u 22:09
Eto samo ime kaže, ne očitava mi ni sub. ni srt. titlove u čemu je kvaka??? Da ne bude pisali smo o tome, tražio sam, ali nisam ništa našao, pa ako je neko već pisao... sorry ljudi...
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 00:29
Kako ti izgleda prevod? Sa frejmovima ili sa vremenom?
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 08:40
kao što rekoh pod temom Sa DivX na DVD kaj se titlova tiče radi sa srt, txt i sub samo je bitno da je ovakav zapis u titlu:

1
00:01:34,284 --> 00:01:39,260
Lutko, dva mohita.
- Sa limunom ili limetom?

2
00:01:39,783 --> 00:01:44,878
Sa limetom. Odakle si?
- Richpor.

3
00:01:46,243 --> 00:01:47,486
Pocrnila si u Miamiu?

4
00:01:57,784 --> 00:02:01,380
Kako ti je ime? -Lisa.
- Sani.

5
00:02:06,874 --> 00:02:07,646
Vidimo se kasnije.

e da zaboravil sam još napisati da ime filma i titla mora biti isto!

što znači da nemogu biti titlovi s framovima nego ovakvog oblika kak sam i napisal

zakaj mi se čini da nitko ne čita detaljno a sve je već navedeno nego se postovi nepotrebno dupliciraju. predlažem da se otvori tema vso convertx to dvd i tam da se stave tutoriali, te postavljaju sva pitanja idaju odgovori vezani uz tu temu.

ovak se nitko živ neće snaći.

Ažurirao pittbull
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 13:20
Probo i jedno i drugo i .srt i .sub. i .txt i sa vremenom i ono drugo i lijevo i desno i neće da ga j*****... pročito uputstva, al' neće... al ajde dobro... hvala na pomoći svejedno
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 14:18
Ne mozes samo preimenovati sub u srt, moras promeniti ekstenziju ali zaista.
Konvertovati.   Jesi li to ucinio?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 14:51
ajd opiši malo kaj točno napraviš i recimo iskopiraj jedan dio titla u notpadu pa ga postaj tu pa da vidim kaj ne štima. napiši kakav problem ti se javlja. gle javi mi se na pm ili na mail. najbolje je da mi pošalješ taj titl na mail pa bum ja pogledal kaj ne štima i onda ti ga vratim popravljenog ako bude trebalo. malo se potrudi opisati problem kako bi ti mogel pomoći.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 02:37
Kolegi pittbull-u svaka čast!!!!!
Takvih ljudi nam treba više na forumu
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 11:28

@schindler

obriši si inbox ili outbox u pm jer ti nemogu poslati poruku, pokušavam ti poslati link za vso koji sigurno radi.........uvijek je bitno održati obećanje i ja ga ispunjavam

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 12:31
Originalno postovano od strane pittbull pittbull piše:

@schindler

obriši si inbox ili outbox u pm jer ti nemogu poslati poruku, pokušavam ti poslati link za vso koji sigurno radi.........uvijek je bitno održati obećanje i ja ga ispunjavam

De majke ti sredi encoding, ubiše me ova talibanska slova....
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 14:08

@darije

probal sam al nejde.........pisal bum bez kvacica.........jebiga

@schindler

jebiga ja pokusavam i pokusavam poslati ti sve, al ti i dalje nisi ocistil inbox i outbox..........kak da ti pomognem kad si sam neces pomoci.........

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 20:20
Originalno postovano od strane pittbull pittbull piše:

probal sam al nejde.........pisal bum bez kvacica.........jebiga

Koji ti jezik stoji u TasBar-u? Koji browser koristiš?

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 20:54
na laptopu imam firefox i sve radi ok, jezik je hr. problem se javlja na službenom kompu jer internet explorer radi kao i windozi na hr, a proksi je namiješten na engleski i eto ti sranja....malo radi dobro malo ne......nemogu to riješiti.........ili ovak ili bez kvačica........
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 21:19

evo decki, kako je Darije pomogel meni tak sam i ja Schindleru sve objasnil u detalje i mislim da je uspjel srediti sve. ak nije bu se valjda javil.

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 07:53
bravo jedan problem manje
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 18:08
E lega, ćuti, ne talasaj, možda nekome smeta što si pomogao čoveku. Možda te i napadnu zbog toga....

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 20:55
@schindler
opet ti je pun inbox.
kaj se tvojeg pitanja tiče odaberi font tahoma 24 najljepše i najbolje izgleda.
pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,398 sekundi.