Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako da upload-ujem titl???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako da upload-ujem titl???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
john_smith View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj john_smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako da upload-ujem titl???
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 11:48
Kako da upload-ujem titl???
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2006 u 02:21
nikak sjebano je vec godinma
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2006 u 02:31
Kako kome!!!!!! Pričaj u svoje ima; kod mene upload radi bez problema... 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 13:01
pa sto nam onda ne objasnis kako o kod tebe radi?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 17:36
Batice, objašnjavao sam ja to 100 puta ( a sad ću 101.), ali očigledno je da nekima NE RADI UPLOAD. E sad zašto, je**m li ga!!!!! Ali dobro. Evo postupka.

Pošto si sad verovatno ulogovan, odloguj se, ugasi browser koji imaš i restartuj računar. Konektuj se, otvori Internet Explorer 6 ( ili 7) (kod nekih, kao kod mene , radi i iz Mozilla Firefox 2) i upiši www.divx-titlovi.com , otvoriće ti se strana sa prevodima. Tu ćeš lepo kliknuti na LOGIN

Sada ćeš biti prebačena na forum, gde ćeš upisati svoje podatke... Po obavljenom login-u kliknu ćeš na tekst na vrhu stranice... Click here - DivX Subtitles....

Prebaciće te opet na stranicu sa prevodima gde će ti ( verovatno, ali ne obavezno) ponovo tražiti LOGIN. Sada klikni na SUBTITLES (kao na slici ispod)

Nakon toga ćeš biti ulogovan...

i moći ćeš da uplaod-uješ prevod...

E sad, pre svega ovoga si pripremio prevod i stavio ga u .ZIP format ( nekome radi i .RAR). Takođe obrati pažnju da naziv u Movie name i ime ZIP fajl budu isti i da naziv filma ( broj karaktera) ne bude preveliki (ja mislim da je maksimum 32 karaktera)...

Ako i posle svega ovoga ne dobiješ poruku:

...onda ti UPLOAD NE RADI!!!!!!!!!!!

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 18:58
ne radi , odoh od sramote da se objesim međ šunke
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 02:31
Jesi li probao i sa Mozilla Firefox 2? Dopusti mu kolačiće...

...i jedno pivce
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 11:04
Radi i kod mene k'o sat!!!
Vladika
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 14:58
pa ako ja treba da se pola sata log inujem i jurim trista strana da bih postavio prevod, onda mislim da je bolje da za to vreme pogledam 2 filma, a ne da jurim trista strana restartujem komp i logujem se trista puta. u svakom slucaju hvala na objasnjenju.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 18:26
@only1_PO       muhahahahaha 

mi bi upload  NORMALNI   
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 20:17
A slušajte ljudi, ja idem iz Mozilla Firefox 2. Otvorim stranu sa prevodima, login, back. Upišem ime filma, postavim jezik i pronađem zip fajl na HDD. OK i gotovo
Radi perfektno!!!!!!!
Zato sam ja detaljno napisao sve, ne bi li nekako uspeli...
Ali VAMA UPLOAD DEFINITIVNO NE RADI I BATALITE GA VIŠE!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 21:13
BATALITE    sta to znaci ????

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 21:40
Upload definitivno nekim ne radi... i to nije njihova greska.
Zato mislim da je neumjesno da se neki korisnici sajta osjecaju licno povredjenim ili ljutim
ako ljudi pisu postove o tome kako im ne radi upload, a pogotovo je neumjesno govoriti
nekome da batali stvar ili da se takvi postovi brisu.
Da upload ne radi nekima je do sajta i mislim da bi admin/vlasnik trebao to da sredi,
bez obzira koliko god mi ostali kojima upload radi, bili voljni pomoci i uploudovati titlove za druge.
Moje osobno zapazanje je da je premalo tolerancije na ovom forumu,
te dobijam utisak da ovo postaje sve vise "privatan" forum za odabrane.
Bez zlobe i zadnje nakane... samo neka moji osobni utisci.

p.s. Slikovni tutorijal je odlicno napravljen, vjerovatno je nekima i pomogao...
       mozda samo jos to, da prije nego pocnu taj postupak obrisu sve cookie
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2006 u 22:32
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

BATALITE    sta to znaci ????

To znači da SVI znamo da ti upload ne radi(i da je smor iznova i iznova slušati o tome) E sad zašto? Da bi administrator nešto popravio to morada ne radi... Kao što znaš, meni upload radi i masi ljudi, a nekima ne!! Da je do foruma i njegovih postavka, nikom ne bi radio upload,ne? Probaj da recimo registruješ novi nick, pa preko njega...probe radi...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.