Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 23’976 FPS to 25,000 FPS??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

23’976 FPS to 25,000 FPS??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 23’976 FPS to 25,000 FPS??
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 15:08
Pozdrav.Znam da je ovdje bilo dosta govora o konvertiranju divxa u dvd ali koristio sam i search al nisam nasao nikakvog govora o tome kako konvertirati format 23,976 FPS-a u 25,000 FPS-a a da mi slika ne trza?Da li uopce postoji program koji bi mogao to napraviti?Hvala
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 18:58
Ponovo je resenje u VIRTUAL DUB-u. Tamo imas opciju oko promene FPS-a.
Vladika
Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2006 u 14:38
A da li ce to rijesiti problem trzanja slike?i jel ima gdje za skinut kakva uputstva za to?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2006 u 20:12
Moras prvo da mi kazes koji je format filma (ili cega vec) da bih znao zasto trza. Moguce da je sam film los pa to radi, ili je Xvid, jer kod njega zna tako da se dogodi. Probaj da ga prekompresujes, to moze da resi neke probleme, izuzev ako ti je fim sam po sebi los. Sto se tice konverzije ona ce ti samo napraviti film sa 23 na 25 i to je to.
Vladika
Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 13:08
Imao sam takav slucaj sa svakim filmom u 23,976 fps-a.Probao sam sa winavi video converterom i sve je ok.Sa virtual dubom ne znam to odradit a ne znam gdje da nadem uputstva.Koji je po tebi bolji program za konverziju iz divx-a u dvd?Hvala puno!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 19:23
mas ih koliko hoces. Nekima vise odgovara jedan, drugima drugi. Meni licno odgovara divX to DVD. Jednostavan je a radi prilicno brzo.
Vladika
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 22:17
vso je rješenje za tvoj problem, ali sve ti ovisi i o konfiguraciji koju imaš i kaj ti je aktivno od procesa.........iz iskustva nekad šteka na athlonima dok kod intela to nije čest slučaj.......ali kao kaj sam rekel vjerojatno je stvar u procu i memoriji.......probaj s vso-om pa napiši kakvo ti je iskustvo........nemoraš cijeli fil, isprobaj nekih 10 minuta filma pa buš vidjel.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.