Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Torrent
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Torrent

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Torrent
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 21:38
Mi može neko ukratko objasniti kako funkcioniraju torrenti, koji su najbolji programi za skidati torrente, kako ubacivati titlove na dvd koji se skine preko torrenta, kako postići maksimalnu brzinu... ?

hvala

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 22:51
- (u) torrent
- net limiter pro 2 (ograničiš upload)

Odeš na stranicu s torrentima, npr. isohunt.com, skneš fajlić za skidanje torrenta. Nakon toga ubaciš njega u torrent program (možeš dvostrukim klikom na fajlić) i onda u programu moraš 'upalit' početak skidanja, tj. dvije 'opcije' koje moraš uključit (desnim klikom na torrentu) su: FORCE START i BANDWITH ALLOCATION - staviš na HIGH.

- Uglavnom to je to. Naravno tražiš torrente koji su dobro sidirani (seederi). Takvi će ti se skidat i po 1MB po sekundi, ako limitiraš upload na npr. 1KB/sec.

--- OVAK JA SVE RADIM I SKIDAM MAHNITO --- 

P.S. Inače sve ostalo što ne možeš naći na torrentima da je lako za skinuti, probaš na mnogim forumima se raspitat da netko to uploada na net. (RAPID SHARE - odatle skidam PS2 igre, jer njihovi torrenti su jako loši)

Eto... Ak treba još što pojasnit, pm me. Baj, ode pripremit piće i žderačinu za sutra, weeeeee!

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 22:56

čovječe

javno se hvališ da si leecher zbog kojih se zagušavaju fajlovi  ne valja ti to

i zašto ograničavati upload?

ja to radim jer mi svaki MB prekoračenja naplate oko 1 euro cent... to ti ga dođe 5 eura po divxu  

hocu flat

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 23:02
dobivam flat uskoro, pa možd ne budem ograničavao... ali ak želim da skine brzo, ograničit ću sigurno... (brzina se drastično promijeni kad ga ograničim... bez ograničenja skida max 30 KB/sec)

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 23:42

ali zamisli kad bi svi tako?

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 23:45
ah... 

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 03:38
trubo, kako to mislis da te izadje 5 eura po divx-u
pa kupi kod mene onda!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 07:05
ja imam flat i ne ograničavam promet nigdje! Na kvalitetnim torrentima mi je download maximalan, a upload se nikad ne popne više od 20 kbps!
A jedno vrijeme kad sam ograničavao upload (nisam imao flat) mi je brzina bila puno lošija!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 09:21
zanimljivo... kod mene tri puta brži download s ograničenjem uploada...

p.s. vidjet ćemo kad dobijem flat... koliko ti najbrže piči s neograničenjem?

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 11:27
kad skidam neku seriju koja ima hrpu seedera onda max brzinom, znači oko 210kbps
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 11:31
a upload je skoro stalno na 14-20 kbps jer nikada ne prekidam seeding, sam se prekida nakom 5 sati seedanja...
Znači moj posao je samo natrpati torrenta u listu skidanja i on sam piči po 4 komada...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 14:06
probat ću i tak... znači staviš download i upload unlimited?

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 23:40

Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

trubo, kako to mislis da te izadje 5 eura po divx-u
pa kupi kod mene onda!

kad bih skinuo ograničenje uploada toliko bih plaćao prekoračenje limita jer je 700 MB puta 0.02 = 14 maraka

aka 7 eura

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2006 u 00:36
henky isprazni inbox...

btw. upload i download mijenjaš desnom tipkom miša na ikonicu torrent programa dolje u desnom uglu... sam kad klikneš, shvatit ćeš dalje šta...

pozzz

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.