Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rename datoteka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rename datoteka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vin-nikolic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vin-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rename datoteka
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 12:35

Prije sam mogao promjeniti ime nekom fileu i sve je bilo u redu...
Takoder ga i sada mogu promjeniti ali ne ostaje ona ikona od bsplayera, winampa... ili nekog drugog programa kojim otvaram file.
Kad otvaram file, (kojemu je ime promjenjeno) svaki puta me pita pomocu kojeg programa da otvorim...

Sad, zna li netko kako to rjesiti...!?
Postoji li mozda neka caka u windowsima, mozda nesto nedostaje...
Molim Vas pomozite......

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 14:05
Desni klik na fajl->open with...->Choose Program-> onda izaberes sa kojim ces programom otvarati i dole stikliras <Always use the selected program to open this kind of file> i to bi trebalo resiti situaciju, barem ja tako radim

Na vrh
vin-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vin-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 16:17

Tako sam prije radio i palilo je, no sad mi je ta opcija <Always use the selected program to open this kind of file> prekrivena, nemogu ju stiklirat...

Vjerojatno ima neki file da u windowsima nedostaje, jer prije kad sam imao XP SP2 radilo je...

Inace sad koristim Windows XP Borg Edition v5.0...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 17:07
E pa sad Borg.... ne znam.... 

O kojoj se ekstenziji radi? Da nisi pri reimenovanju izbrisao ekstenziju... Tipa: Pera.jpg a kad si promenio ime izbrisao si i .jpg?

Probaj otvori bilo koji folder, pa onda Tools->Folder options->File Types. Pronađi "problematičnu" ekstenziju na desnoj strani i dodeli joj program kojim će se otvarati... Dobićeš prozor koji je iz iste "priče"kao što je i Vedder rekla... ali možda upali sa ove strane...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.