Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim osobu...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim osobu...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim osobu...
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 22:33

ne tako davno obavio sam razmjenu s jednim tipom. trebam ga sad kontaktirat, no obriso sam njegove podatke i sad vise ne znam o kome se radi.
znam da je samo imao veliku kolekciju borilackih videa... ja sam od njega izmedju ostalog uzeo:
Fight 2 Survive - Knife And Gun Disarms     
Fight 2 Survive - Principles And Combatives     
Fight 2 Survive - Street Attacks     
Fit To Fight     
Igor Yakamov’s Ultimate Leg Locks Of Russian Sambo     
Marco Lala's Jiu-Jitsu Arm Lock Series Vol.01     
Xtreme Rush Fighting With Georges St. Pierre     

ako se netko prepozna u ovome zamolio bih da mi se javi... ili ovdje ili putem PM... hvala

Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 22:58
kaži... di je zapelo? :)
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 09:10

a ti si to bio???

e oni FIGHT naslovi, vidio sam da imas samo tri... bio sam na njihovoj sluzbenoj stranici i pise da postoji 7 dvd-a. jel mi mozes mozda otkrit izvor gdje si to nabavio. filmovi su stvarno najjaci i htio bih si nabavit sve naslove, dakle, i preostala 4. mozes pomoc?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 11:36

ps

jel ti nisi ranije trazio neke dokumentarce o astronomiji. ja sam ti rekao da imam onaj starry night skyguide (vjerojatno jedini u RH) al kad smo se mijenjali nisi to trazio

Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 12:21

e da ti budem iskren, nemam pojma od koga sam to nabavio... stvarno :(   bilo je toliko tih zamjena da čovjek jednostavno zaboravi... pogledaj malo i probaj naći torrente. ako ti ne možeš, ja ću ti skinuti i poslati. do kraja god sam na flatu tako da mi neće biti problem :)

jesam, ja sam tražio, ali tek nakon što smo se mijenjali. bio sam u nekoj gužvi (i dalje sam) i rekao sam da ću ti se javiti... i zaboravio :) dobro da si me podsjetio... javim ti se do kraja tjedna...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 14:25
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

ps

jel ti nisi ranije trazio neke dokumentarce o astronomiji. ja sam ti rekao da imam onaj starry night skyguide (vjerojatno jedini u RH) al kad smo se mijenjali nisi to trazio

U hrv. ima 4 miliona stanovnika, nemoj potcjenjivati to...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 16:13
cuj, ja sam trazio svugdje te filmove al bez uspjeha. ocito taj haganah iztraelski sistem jos nije uhvatio dovoljno maha... ajd ak uspijes naci, posalji mi, bio bih jko zahvalan.a ond se usput mozemo dogovorit i za onaj starry night

@rodman : 4 miljuna stanovnika, na koliko otpada djeca, stari, nemocni, slijepi, prezaposleni, narko dileri i jos razni drugi. i sta ti ostane... nekoliko stotina amatera astronoma kojima je izvor znanja gradska knjiznica... aj bok

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.