Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim Monk
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim Monk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim Monk
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2006 u 19:44
Znaci treba mi serija Monk sve sto je do sada prikazano i da je DVDrip ako ne moze tv rip ali da je dobra slika
Za uzvrat nudim divx, DVD filmove i serije, javi te se na mail vpijana[at]yahoo.com pa cu vam poslati katalog

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2006 u 07:56
E prijeteljice moja, ja tu seriju tražim duuuugo!
Skidam prvu sezonu s neta već tjedan dana jer je loš torrent, ali za dan, dva bi trebalo biti gotovo, a s ostalim će biti problema..
Daj mi se pliz javi ako još nešto uspiješ nabavit jer bih ju stvarno htio imati, serija mi je predobra!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2006 u 21:17
imam ja linkove za rapid za 1,2 i 4 sezonu ali mi se ne da skidati :(
Ako ti trebaju linkovi poslacu ti na PM

P.S. Zar niko nema seriju?

Ažurirao Vedder

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2006 u 22:13
Evo skinuo sam prvu sezonu!
Ajd daj pošalji mi te linkove za rapid na pm, pa da se pozabavim ako skoro uhvatim vremena, ali samo za drugu i četvrtu sezonu.
Na vrh
Smee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2006 u 01:24
imam ja 4. i ono što je prikazano iz 5. sezone, javi te se na PM pa da se dogovorimo ako ste zainteresirani
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2006 u 03:41

E, da, vpijana...

Sad sam zaseo na forum, pa videh sta trazis...

Aj mi javi kad dobijes Monka, ne mora sve. Koliko god imas. plz...

Hronicno sam i neizlecivo zaljubljen u tu seriju...

plz uste ednas...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2006 u 21:50
smee ajd se javi na pm, pa da se dogovorimo za neku razmjenu za ovu 4. sezonu i ovo što imaš od 5. da ne skidam ako ti imaš..
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 16:57
da se pridruzim potraznji...
Na vrh
Spectre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spectre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 23:55
Ja imam cijelu 2. sezonu dvd rip, 4. sezonu DSR rip, sve emitirano od 5. sezone, 14 od 16 epizoda treće sezone (budu nadam se i preostale dvije uskoro) dvd rip i (za sada) jednu (zadnju) epizodu prve sezone DVD rip.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 07:07
jel bi mogli napravit kakvu razmjenu za tu drugu sezonu (naravno možda i još nešto uz to).
Potraži moj popis na uploadu, pa se javi na pm ako si zainteresiran, a nadam se da ćeš biti..
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2006 u 00:43
spectre jel mi nisi ti spominjao kako ti se monk kao serija gadi???
Na vrh
Spectre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spectre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2006 u 20:30

Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

spectre jel mi nisi ti spominjao kako ti se monk kao serija gadi???

Nope, wasn't me. Fora mi je Monk.

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2006 u 04:11
Originalno postovano od strane Spectre Spectre piše:

Pa, one serije koje mi se ne sviđaju ne gledam  Recimo Bones, Monk i novi, a i stari Night Stalker mi nisu baš sjeli.

a znam da sam to negdje "cuo" od tebe ali nema veze, mene zanima monk kod tebe pa ono da se dogovorimo. javi se na msn ako si za.....

Ažurirao Darius
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2006 u 12:40
hihihi, cugeru jedan. jel vidis i zmajeve
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2006 u 00:28
  bez takvih izleta u nepoznato je prosla subota
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 18:41
Originalno postovano od strane Spectre Spectre piše:

Ja imam cijelu 2. sezonu dvd rip, 4. sezonu DSR rip, sve emitirano od 5. sezone, 14 od 16 epizoda treće sezone (budu nadam se i preostale dvije uskoro) dvd rip i (za sada) jednu (zadnju) epizodu prve sezone DVD rip.

Kakav net imas?
Jel skidala sam 2. sez sa rapida i linkovi za 8 ep su obrisani a nigde drugde nisam nasla cak ni na emuli   
Jel ima sanse da mi to negde uploadujes?
Ili ako neko nadje linkove

Ažurirao Vedder - 11.Prosinac/Dec.2006 u 18:42

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 11:24
da li ce biti sta od ove serije?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 13:49
Ja skinula drugu (nasla sam i tu epizodu sto mi fali) i danas zavrsavam 1. sez
Tako da kome treba nek se javi ali samo razmena posle nove g.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.