Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tražim ove serije...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tražim ove serije...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
scrat View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tražim ove serije...
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 03:00

Ovo mi je prvi post na ovom forumu ali več dugo čitam vaše postove i uvijek nađem ono što tražim.

Nažalost prošla su i moja dva mjeseca neograničenog prometa pa sam sad za razmjenu ili kupnju (po dogovoru).

Inače, iz zagreba sam i imam 18 godina.

tražim ove serije:

M.A.S.H., OZ, malcolm in the middle, seinfeld, simpsons, stažist (scrubs) i friends.

moj popis filmova i serija za razmjenu pogledajte ovdje:

http://rapidshare.com/files/1757808/popis_filmova___serija.r ar.html

Na vrh
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 00:39
imam ti ja oz i seinfeld za prodaju..javi na pm ak te zanima
Na vrh
divx555 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divx555 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 21:42
Imam ti ja sve te serije,ppis mozes skinuti na www.divx555.tk il ti ga pposaljem mailom. pOzdrav!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 22:38
OZ, Seinfeld, Simpsoni i Scrubs, sve to imam... Malo ti je slabašan popis :(

Pozzz

Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 14:59

ma znam da mi popis nije bas nekaj...al to je samo ono kaj imam na hardu (s tim da u popis nisam stavio još nekih 50-ak GB XXX filmova i nekaj igrica).

imam još dosta filmova (200tinjak) koje bih mogao nabavit. složit cu popis kad budem imao malo više vremena

Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 03:03

Evo ovo je moj novi popis, sa malo više stvari:

http://rapidshare.com/files/2718599/scrat.rar.html

Na vrh
lunita View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lunita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 12:10
Molim ima li netko seriju Nestali ( Missing ) sa Catherine Scorsone i Vivian Fox u glavnim ulogama. To je ona serija koja se prošle srijede počela prikazivati na RTL-u u 22 sata. Trebala bih drugu sezonu , to je negdje oko 198 epizoda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,129 sekundi.