Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem deda-zika 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem deda-zika 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem deda-zika 2
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 14:55
18Delta kaže:
poslo sam ti mejl odavno, ali nista ne javljas??

Alo debilu iskompleksirani, evo ne znam na koji nacin da ti se javim jer sam na titlovima baniran, ali kad me odbaniraju hebat cu ti sve po spisku tamo, tebi i svercerima poput tebe .
A razlog mog odsustva vise od mjesec dana cu pozeljet i tebi tvojoj uzoj i siroj rodbini pa cu te pitat jesi poslao dvd-ove !!

BTW deda-zika je na titlovima od samog pocetka i nikad nikog nije zajeba tako ni u ovom slucaju sada, posiljka je poslana kad je mogla bit poslana, sta ce i decko potvrdit ovih dana. A onda kad me odbanirauju..

tek toliko da se zna.... ako je potrebno da deda zika bude odbanovan ili ne.... i fakat ne kuzim zast je poslo tu poruku, ja mu nisam nista napravio. poslao sam par puta mejlove na koje mi nije odgovarao i on mene napada....

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 15:01
čini se da deda žika i nije baš raspoložen
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 15:04
alo ljudi...dokle će ovako?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 15:07
ajde pa valjda se jedan marinac ne boji nekog dedice  semper fi 
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 16:04

tema postaje stiki dok se ne razjasni...

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 11:13
ah sori, posto sam jos jednu temu pod OPCENITO, mislio sam da ste ovu izbrisali pa zato... inace deda-zika mi prijeti.... ne bojim se ja njega, nego treba mu dat do znanja da ja nisam kriv za njegove probleme....

i pretpostavljam da ima pristup ovom forumu sa drugog racunala ili putem novog accounta jer je vidio poruku koju sam poslao prije par dana...

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 13:59

p.s. samo da napomenem - postoji još ljudi koji ne znaju kako, pa idu prijetećim porukama, najžalosnije u svemu tomu jest to što su oni kao 'uzorni članovi', te još aktivni ovdje, no briga me...

PRIVATNA PORUKA OD DEDE ŽIKE MENI GLASI:
Dickhead ti je tata koji te napravio misu  od 80 kg sa bicepsima ko feta parizera.

EVO PROMIJENIO SAM POST, JER SAM PRIMIO MENI JAKO GADLJIVU UVRIJEDU OD ŽIKE I ZATRAŽIO SAM GA ISPRIKU. U PORUCI SAM MU SE DODATNO ISPRIČAO. (NAZVAO SAM GA DICKHEADOM)

- PORUKA MI JE JAKO RUŽNA, JER NEMAM OCA, OTAC MI JE POGINUO U RATU. AKO MI SE NE ISPRIČA PREKO PRIVATNE PORUKE, JA ODE S OVOG FORUMA... JAKO JAKO JAKO SAM UVRIJEĐEN I TAKVE GLUPOSTI VIŠE NEĆU TRPIT!

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 16:26
U TEMI DEDA ŽIKA SAM NAPISAO DA JE ON DICKHEAD, NAKON TOGA SAM PRIMIO NJEGOVU RUŽNU PORUKU I ISPRIČAO MU SE ZBOG NAZIVA DICKHEAD. IZBRISAO SAM TAJ NAVOD I ZATRAŽIO OD NJEGA PRIVATNU ISPRIKU. AKO MI SE DOTIČNI NE ISPRIČA, JA RAZOČARAN, DUBOKO RAZOČARAN BITI ĆU PRIMORAN OTIĆI S FORUMA. TAKVE UVRIJEDE NA RAČUN MOGA OCA NE ŽELIM SLUŠATI, NE MOŽE MI VRIJEĐATI MRTVOGA OCA, TAKVO NEŠTO NEĆU TRPIT!

NAPISAO JE SLJEDEĆE U PM:
Dickhead ti je tata koji te napravio misu  od 80 kg sa bicepsima ko feta parizera.

(Ovaj post je prebačen iz teme općenito, te sve dalje, pa je sličan prethodnome)

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 17:40
a čuj ja mislim da on nije znao to o tvom ocu, a i kad bi se ja svađao s nekim isto bi mu spomenuo ili mamu ili tatu...

ali ako je znao onda je stvarno đubre podlo
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 17:48
ne shvaćam ovo što si rekao da bi spominjao mamu ili tatu kad bi se svađao?

- mislim reći, ja takvo nešto nikome ne bih nikada rekao, možd bi mu nešt drugo krnuo, ali familiju nikad!

pozzz

p.s. i tu moju benignu uvrijedu dickheadom preosobno je shvatio, ali to nije uopće važno jer sam se ispričao i obrisao to, te vidi se da on ne zna kako bi, nego vrijeđat

- imam jedan dobar primjer za to 'preosobno': kad kod mene brijemo nogomet (ljeti svaki dan) često se psuje svima sve i svašta, pa smo se svi složili da to ne shvaćamo preozbiljno... jer da shvaćamo ozbiljno, ne bi imao tko igrati nogomet :)

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 18:11

zaista sam šokiran

u moderatorskom forumu se vodi diskusija

pa ćemo vidjeti

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 19:03

Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

P.S. OVU UVRIJEDU SMATRAM NA RAZINI NACIONALNOSTI, JER OTAC MI JE POGINUO U RATU, A AKO JE ON SRBIN, ONDA JE STVARNO PREJAKA UVRIJEDA.
 - IMAM FRENDOVA SRBA OVDJE NA FORUMU KOJI TO NIKADA NE BI NAPRAVILI.

A koji se qrac majmunises i naduvavas ovo do ovakve razine, i odma uvlacis pricu o nacionalnosti i ostale gluposti  Ako ti je bas drago da ti javim da je Djed Ziko Splicanin ,i to 100 % , tako da uvlacenje price o tome kako je Srbin i da ti je vredjao oca kojio je poginuo u domovinskom ratu ne pije vodu ... I kako je on uopste mogao znati da ti je otac poginuo ?????

I odakle tebi pravo da napadnes coveka koga niti znas niti si imao trade sa njim i da ga nazivas Dickheadom ????  samo ti je lepo vratio na tvoju glupavu provokaciju ....

I cela ova prica oko Deda-Zike je cista farsa , pokrenuli su je debili koji su dosli na forum pre mesec ili dva , a uzrok svemu tome je bes jer covek nije hteo da odradi neki trade ili da im proda nesto iz svoje iznimne kolekcije dokumentaraca .... Ja se sa djedom nikad nisam trade-o , ali sam zato imao vise puta zdravu konverzaciju protekle 2 godine na forumu i preko maila,i na pm ,uprkos tome sto smo na relaciji SP-BG ... i ja mislim da je skroz normalan tip , jednostavno vecina ljudi kad dodju ovde su preparanoicni i previse sumljicavi i unose nepotrebnu dozu agresije i negativne energije na forum , i poruka svima , ako se plasite da ce vas neko zajebat ,nemojte se ni trade-ati sa njim ...

Vidite da se tipu nesto dogodilo , mozda nije stigao ili nije imao mogucnost da odgovori na mail ... covek je zivo bice , razboli se , povredi se , otkud znam sta sve moze da se desi ...

Naravno , sve ovo ne opravdava ni jednu osobu koja ne ispostuje dogovor i ispali drugu stranu , a kolko znam Djed je na crnoj listi , i kapiram da je to dovoljno , ako ikad posalje to sto duguje bilo bi lepo cuti od tipa kome poslan paket da se javi ovde i da kaze da li je sve stiglo , pa naravno i da cujemo Djedovu stranu price . . .

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 19:22
rekao sam: '... a ako je Srbin...'  - uvlačenje priče? štagod

- evo odmah to povlačim

p.s. NE ZNAM KAKO OSTALI, ALI JA NIKADA NEKOME NE BIH REKAO NEŠTO PROTIV FAMILIJE, A ON OČITO DA NE ZNA KAKO BI DRUGAČIJE. DICKHEAD? PROVOKACIJA?! AH, KOJA UVRIJEDA, MENI JE TO BILA ŠALA KOJA JE PREOSOBNO SHVAĆENA. JA GA UOPĆE NISAM TIME NAPAO, KRIVO JE SHVAĆENO. PUNO PUTA SU MENE KAKO VEĆ NAZIVALI, JA SAM PREKO TIH MALIH GLUPOSTI SAMO ZAŽMIRIO I BRIGA ME...

- MOŽDA SMO SVI DEBILI, ALI NISMO TOLIKO NISKO SPALI DA VRIJEĐAMO OCA, MAJKU I OSTALU FAMILIJU...

p.s.2 i nije pitanje dal je on znao za mog oca, jer meni, a i većini nas sigurno nije lijepo nekome psovat obitelj

- primjer iz iskustva: JEDNOM KAD SMO IGRALI NOGOMET KOD MENE, JA TIPU KRNEM 'SUNCE KALAJSANO' (POZLAĆENO, to je tipična Slavonska psovka koju stariji koriste, meni je fora), on meni krne 'je**m TI OCA' (nije znao da mi je otac poginuo), ja mu kažem da nemam oca, on se odmah ispričao... eto taj tip je primjer kulturnog čovjeka...

zaključno s moje strane: NAPISAO SAM TU 'PROVOKACIJU', ISPRIČAO SE I POVUKAO JU, TE NEMA VIŠE POTREBE DA TRUBIMO ŠTA SAM JA REKAO, KAD SE ON ISPRIČA, SVE MOŽEMO LIJEPO ZABORAVIT...

POZZZ

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 19:31
Alo debilu iskompleksirani, evo ne znam na koji nacin da ti se javim jer sam na titlovima baniran, ali kad me odbaniraju hebat cu ti sve po spisku tamo, tebi i svercerima poput tebe .

A mislim ni da ovo nije u redu sa njegove strane,a iako mu je banovan account nije mu banovan bez razloga
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
pe_nis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pe_nis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 19:39
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

zaista sam šokiran

u moderatorskom forumu se vodi diskusija

pa ćemo vidjeti

vau, napeto!
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 19:45
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

rekao sam: '... a ako je Srbin...' 

A kakve veze bi imalo i da je Srbin???Jer to nesto menja????
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 19:51

nema nikakve veza(nacionalizam)...toga neželimo na forumu

nek se sve strane ispričaju...ko je s kim imao problema ...deda žika,bboy_drax i to je to...kad se deda žika ispriča,bit će vraćen...paket je poslao...

i lijepo bi molio da ljudi koji nemaju veze s deda žikom i ostalima nema potreba da se spominju......riječ je bila o deda žiki i miglihaku.....a koliko znam nikog od vas ostalih nije zajebao..a njegova stvar ako će nekom prodat ili neće,ili će mijenjat....

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
migluhak View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj migluhak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 20:47
Tako je,u potpunosti se slazem se sa dejanom.
Deda žika mi je ipak nakon malo duzeg vremena poslao paket
i ispricao mi se zbog toga sto je kasnio s posiljkom.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 20:50

eto to se moglo riješit i bez ovoga

deda žika je sklonjen s crne liste....sad još samo isprika,ako je moguće

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 22:29
Evo isprika je primljena. Slobodno ga odbanujte! Sve je okej.

Bravo DEDA ŽIKA

P.S. I slobodno se tema može utrnuti :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.