Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izmisljanje tople vode ili....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Izmisljanje tople vode ili....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Izmisljanje tople vode ili....
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 01:58
Možda ste ovo znali ( ali ja nisam): Pre neki dan (konačno) instalirah Internet Explorer 7, i videh da se novi tab otvara samo klikom na točkić miša preko nekog linka...
Fora je, što uopšte nisam do sada provalio da isto to može i na Firefox-u...
Ja sam do sad išao desni klik->Open Link in New Tab...
Hm, čovek se uči dok je živ...

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 10:45
Usudio si se da stavis IE 7!!!???  Kakava hrabrost. Ne bi ga stavio da mi plate!  FIREFOX LIVES !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 17:25
Uh, morao sam! Nisam mogao da izdržim a da ne probam...
Naravno da je Firefox zakon!!! Dočekasmo konačno i full verziju 2 , tako da je IE čisto radoznalosti radi.... Ali mora se priznati da su ga lepo "našminkali"...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 20:29

Vladika ti lepo rece. To je stvarno hrabrost.  Mici to odma.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 02:32
Uh bre, ala ste na kraj srca.... 

Dajte Microsoft-u bar šansu. A lepo su uradili onaj thumbnails pregled otvorenih tabova... Korisna stvarčica. Da nema neki dodatak za to, kod Firefox-a?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 11:19
ja imam IE i ne planiram ga maknut

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 01:15
Ma imam i ja , al nije sedmica.....ako se ne varam proveru legalnosti wina ili kako se to vec zove rade preko sedmice.....?
Tako?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 01:57
ma i za to postoji rešenje... Jednostavno i lako....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 21:39
Da se razumemo: koristim Mozilla Firefox , ali IE 7 ima dosta dobrih rešenja za neke stvarčice:

1. Recimo u Bookmarks / Favorites kad pređete mišem preko određenog foldera, pojavljuje se strelica, koja kad se klikne, otvaraju se svi linkovi iz tog foldera. Što će reći, ja recimo imam folder sa sajtovima sa prevodima ( njih oko desetak) , klikom na pomenutu strelicu, IE7 u tabovima otvara SVE stranice... Korisno, zar ne?

2. Definitivno koristan thumbnails prikaz otvorenih tabova...

3. Imate recimo 11 otvorenih tabova. Na drugom postoji link koji vam treba, otvarate novi tab... u Firefox-u, se otvara novi tab ali na 12 mestu... Kod IE7, novotvoreni tab je odmah uz matičnu stranu, znači na trećem mestu... Lakše za rukovanje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.