Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serija "Heroes", epizoda 6
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serija "Heroes", epizoda 6

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
loveire View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loveire Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serija "Heroes", epizoda 6
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 00:18
Narode, uradio sam prevod na srpski jezik za pomenutu epizodu, ali imam nekih problema sa kompom, pa ne mogu da ga uploadujem Svi zainteresovani za titl mogu da me kontaktiraju na mrmisa@gmail.com, i poslacu im titl. Cao!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 12:05
daj salji na mail

dojdipak@yahoo.com

fala
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 18:46
mscepo@yahoo.com

Unapred zahvalan
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 15:45

A svasta stvarno, isti titll na 3 mesta po 16 imena.

A isto to na prijevodima ima. Neko je nekom ukrao.

Mozda gresim, mozda je to ista osoba pod drugim nickom, ali ne verujem.

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 16:28
kad sam dobio titl od Loveire nije jos bilo na prijevodi posle nekih 2,3 sati pojavio se tamo e sad da li je on PESEKAN ne znam vidi da on prevodi to...ali nema veze samo da ima titl ...

E sad kad ce 7 da bude titl jos li da cekamo 1 nedelju ili bice brze
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.