Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rapidshare Premium account
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rapidshare Premium account

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zeko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rapidshare Premium account
    Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2006 u 23:52
s sim to mogu platit tj. kak da platim to? tamo piše paypal ali kod nas to nema pa...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 12:00

jel ih mozes kontaktirat? pitaj jel primaju western union transfer novca? trebalo bi moci tako!

Na vrh
zeko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 18:56
a da baš ću još i 100kn dat za WU...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 19:13

hvala, hvala... (za aplauz)

cuj... ja sam samo predlozio. ako ti mislis da ce ti dodatnih 100kn bit previse, s obzirom da ces imat premium account i moces skidat gigabajte i gigabajte u kratkom vremenu... ne znam, razmisli jos jednom koliko se isplati.

drugim rijecima.... ako imam par linkova s rapidshare-a, onda mi ne treba PREMIUM... al ako ih imam hrpe i hrpe i zelim skinut sto prije, e pa brate dat cu onda jos i 200kn dodatno al imat cu podatke i informacije koje zapravo vrijede tisuce i tisuce kuna kad bi kupovao originale....

vidis kak su ljudi nezahvalni... krse zakona i jos im nije dost....

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 16:42
Originalno postovano od strane zeko zeko piše:

a da baš ću još i 100kn dat za WU...

A šta pitaš, ako ne želiš ćuti odgovor...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 19:59
ne, pa ako planiras skidat danonocno onda ti taj account vrijedi svake lipe tih dodatnih 100kn. pa samo da skines jedan film to ti je vec 130kn... kao da si kupio dvd, jel? eto...

Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 16:24

ne znam jeste li znali za ovo.

ako imaš aDSL i sa rapidshare-a skidaš film (koji je obično u dijelovima po 100 MB-a) kad završiš sa skidanjem jednostavno se skini sa interneta (disconnect), opet se spojiš i upišeš link i nemoraš čekati 60+ minuta nego samo 100tinjak sekundi odbrojavanja.

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 16:28
znamo za to. to kod mene funkcionira. ne znam za druge. tako ja skidam sve s rapida. j.... premium account....
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 16:48
Da ali ak imate preminiu onda skidate istovremeno vise djelova, recimo ja na rapidshare.com sa premium skidam preko 10 komada i koristim download manager, pa onda reci da se premiun ne isplati, nabacas preko noci i ujutro gotovo
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 16:52
Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

Da ali ak imate preminiu onda skidate istovremeno vise djelova, recimo ja na rapidshare.com sa premium skidam preko 10 komada i koristim download manager, pa onda reci da se premiun ne isplati, nabacas preko noci i ujutro gotovo

istina. isplati se. ali meni se nigdje ne zuri pa mogu i ovako.
preko noci stavim skidat preko torrenta nesto sta nema na linkovima pa bude ujutro gotovo.
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 17:38
ma meni torenti spori, ne volim ih ni malo
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 17:59

Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

istina. isplati se. ali meni se nigdje ne zuri pa mogu i ovako.
preko noci stavim skidat preko torrenta nesto sta nema na linkovima pa bude ujutro gotovo.

To i ja radim...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 17:59
Originalno postovano od strane zeko zeko piše:

s sim to mogu platit tj. kak da platim to? tamo piše paypal ali kod nas to nema pa...

kod nas ima paypal
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 18:01
ovisi sta mislis pod "kod nas" jer ako si iz srbije ili bosne onda nema ali ako si iz rh onda ima
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 21:52
'torrenti spori' - pogledaj kako to riješit... prvo jest naći dobar torrent, koji ima dosta seedera i ostalog...

pozzz

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 22:14
je**m ti ( izvinjavam se na izrazu) .... Čitam šta pišete i lepo bih umro.... Frljate se megabajtima - čudo jedno!!!!!! A ja sam malo pre skidao program od 15 MB sat i po! Pa dobro ljudi, imajte obzira prema nama sa dial-up -om i protokom od jebenih 56 kbps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 22:39
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

'torrenti spori' - pogledaj kako to riješit... prvo jest naći dobar torrent, koji ima dosta seedera i ostalog...

istina

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.