Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitno Hitno
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitno Hitno

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Omega Drive View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitno Hitno
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 20:53
Jel zna ko koji program koji konvertira divx film u dvd format sa titlom za 15min... Ja znan za 30min.... 

Music Is The Real Life
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 22:08
pocketdivxencoder
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 23:57
Originalno postovano od strane Omega Drive Omega Drive piše:

Jel zna ko koji program koji konvertira divx film u dvd format sa titlom za 15min... Ja znan za 30min....

Ti mene iznenađuješ sa tvojim pitanjima,ko da je stvar do programa,stvar je kakvu mašinu imaš.Nađi mi nekog ko je konvertovo divx u dvd za 15 min.

Ne znam koliko se razumeš u to,ali to su pitanja bez osnove
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 00:31
E vala bas!!!!
Stvar je u procesoru i ...
Recimo, ja sam sa P4 i procesorom 1.2 GHz radio film 4 sata , sa istim programom, ali sa 3.2 GHz film se prebacuje za sat i po...

... Ja znan za 30min.... 

De , majke ti , reci koji je to program, da ga odmah "skinem"

Ažurirao darije
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 09:55
Originalno postovano od strane darije darije piše:

E vala bas!!!! Stvar je u procesoru i ... Recimo, ja sam sa P4 i procesorom 1.2 GHz radio film 4 sata , sa istim programom, ali sa 3.2 GHz film se prebacuje za sat i po...

... Ja znan za 30min....
De , majke ti , reci koji je to program, da ga odmah "skinem"

Ne treba se obazirati na takve gluposti
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 01:35
evo sta ja nevolim kada ljudi mislu da znadu za svaki program a nemaju pojma imam procesor   AMD Athlon 64 X2 FX-60, 2800 MHz, 2MB c., socket 939, BUS 1000 MHz, BOX (Toledo Dual Core)   +   AMD Athlon 64 X2 4600+, 2400 MHz, 1 Mb c., socket 939, BUS 2400 MHz, BOX (Manchester Dual Core

imam para pa ih mogu prijustiti.. i 4gb rama na svakom slotu po 1gb eto jer ti triba maticna graficka oces instrukcije u vezi overklokiranja sta ti triba...

Program o kojem pricamo je Winavi 7.6 kojeg cu sada uplovdati samo za vas PENZIONERE koji mislite da sve znate a to nije lipo... jer nepostoji covik koji sve zna...

a sada evo vam program s kojim ce te mi nakraju zahvaliti...
Tako mal a tako jak...
LINK: http://www.rogepost.com/dn/ktbu

Pozdrav....  Hahhahahaha......

Ažurirao Omega Drive

Music Is The Real Life
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 01:39
Originalno postovano od strane blackpantera84 blackpantera84 piše:

pocketdivxencoder

nasa san skinija san i sada samo moran testirati...

hvala

Music Is The Real Life
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 17:10
Samo vi brišite postove.... 
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 03:55
ima veze i program, ne samo sirova snaga!!!

naime, sjecam se k'o da je jucer bilo: vani oluja ljuta, od snijega ni nevidis puta;
                                                       ja za kompom svojim, empetrice od WAVa krojim
                                                       i za svaku pjesmu ja po 5 sati spizdih!
                                                       pjesma po pjesma, nesta i oluje ljute, ljudi na poso idu
                                                       meni bed jer na pola cedeja sam tek...

...uglavnom, za pola godine se pojavio audio catalyst i ripao je mp3ce u letu (naravno na istom stroju)! Daklem, zakljucak koji se iz ovoga izvodi je:
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 09:58
Triba isprovati više programa a ne samo provati jedan koji vidš da ti radi i reci aha to je to to je najbolje...

Zakljucak je taj...

Ažurirao Omega Drive

Music Is The Real Life
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 12:07
Da si mi ti živ i zdrav, koliko sam ih ja isprobao....
Nego, pade mi na pamet: ako idemo tvojom logikom; da, što jača mašina to ( sa istim programom) bolji rezultati.... Što ne kupiš Core 2 Duo Extreme X6800 na 2.93 GHz, pa ga overklokuješ, na recimo 3.5 GHz... Kupiš mu pripadajuću matičnu.. Ostaviš tvoj RAM... Odradiće ti film za desetak minuta....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 12:48
AMD Athlon 64 X2 FX-60, 2800 MHz, 2MB c., socket 939, BUS 1000 MHz, BOX (Toledo Dual Core)  6.805.00 kn

AMD Athlon 64 X2 4600+, 2400 MHz, 1 Mb c., socket 939, BUS 2400 MHz, BOX (Manchester Dual Core 1.990.00kn

meni netriba vise od ovoga 

a to sta si naveja gori.. slazem se u potpunosti s tebom... samo kod tehnike nikad dosta znanja... 

pozdrav..

Music Is The Real Life
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 14:16

evo sta ja nevolim kada ljudi mislu da znadu za svaki program a nemaju pojma imam procesor   AMD Athlon 64 X2 FX-60, 2800 MHz, 2MB c., socket 939, BUS 1000 MHz, BOX (Toledo Dual Core)   +   AMD Athlon 64 X2 4600+, 2400 MHz, 1 Mb c., socket 939, BUS 2400 MHz, BOX (Manchester Dual Core

imam para pa ih mogu prijustiti.. i 4gb rama na svakom slotu po 1gb eto jer ti triba maticna graficka oces instrukcije u vezi overklokiranja sta ti triba...

Program o kojem pricamo je Winavi 7.6 kojeg cu sada uplovdati samo za vas PENZIONERE koji mislite da sve znate a to nije lipo... jer nepostoji covik koji sve zna...

Tako mal a tako jak...
LINK: http://www.rogepost.com/dn/ktbu

Pozdrav....  Hahhahahaha......

sreca da se ne preseravas....
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 16:28
Ovaj post mi se i u pocetku cinio kao puko hvlisanje, tipa, vidi kakvu masinu imam, a sad vidim da se i drugima tako cini.
Vladika
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 16:37
sirotinja se nadmeće ko ima većeg pišu, a buržuji ko ima manji mobitel.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 16:59
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

sirotinja se nadmeće ko ima većeg pišu, a buržuji ko ima manji mobitel.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 18:18
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Ovaj post mi se i u pocetku cinio kao puko hvlisanje, tipa, vidi kakvu masinu imam, a sad vidim da se i drugima tako cini.

Evo šta ja imam,kad već seremo a ja ne serem

AMD Athlon 4800+ Dual Core
ASUS A8N32-SLI/DL S-939 nForce4 SLI
Memorija 2 GB DDR RAM GEIL PC3200
Teac 1,44 MB floppy disk + Card Reader
2 x WD Raptor 150 GB harddisk, 10000 / 16 MB
NEC 4571 DVD±RW Recorder 16x LightScribe
2 x Gigabyte nVidia 6600GT, 256 MB DRAM
Zvučna karta na ploči AC 97, 7.1
Antec TX1050B-EC Big Tower Case
Intel Ambient 56K modem, hardverski
elink Hi Paket (Logitech Tastatura i optički miš sa podlogom + Logitech X230 Zvučnici )

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 18:25
ma losa ti ta masina Acane

Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 21:32

...

...

umalo zaboravih! pise se cete, ne ce te

Ažurirao Mahatma Gadhni
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 21:40
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ma losa ti ta masina Acane

ma jede malu decu,još malo memorije i praviće decu

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,178 sekundi.