Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - aXXo grupa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

aXXo grupa

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: aXXo grupa
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 20:11
mogu se naci na nekim torrentima, ali gde je njihov maticni sajt, ili gde oni postavljaju svoje ripove? IRC? P2P? torrent?
Na vrh
Omega Drive View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 20:41
To ti je jedan momak koji uplovda filmove a ne maticni site i bla bla bla ....

I sve sta uplova je vrhunsko....

eto sada znas........

Music Is The Real Life
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 20:53
Nija vajda samo jedan? pa to su najbolji ripovi.  
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 22:40
Da to je jedan! I to sta kazes najbolji su ripovi...  Uostalom sta se cudis kada ljudi vani imaju 30 puta brzu vezu od nas ode jadnika na balkanu i sta je njima uplovdati torent itd....  cas posla... dok nama traje cilu vjecnost... ja iman flat i najvecu brzinu pa mi je problem.. a on koji ima 30 ili 50 megabitnu vezu napravi to za sekund.... i cjene su pristupacne a negdi vani je internet besplatan...

Eto to je to.....

zivija i zivili....

Music Is The Real Life
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 13:34
slazem se da su mu filmovi vrhunski....
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 13:47
jel možete ovdje pisat od kojih su sve grupa najbolji filmovi?
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 14:44
aXXo   
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 15:37
Maven je najbolji po telesync izdanjima dok su po dvdrip najbolji diamond i alliance i done
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 17:13
Shark vidim da nisi doista upucen... na svim torentima je aXXo na prvom mistu i svi su glasali za njega kako onda mogu diamond, alliance i done biti najbolji ako su oni glasali za aXXo  ja cu umriti od smija....

Reci za tebe su najbolji ti ti i ti....

na Americkoj Ruskoj i Engleskoj listi stoji aXXo na prvom mistu dok su tvoji 30% doli....

Skidam filmove vec 7 godina pa san upucen u te stvari.... Sad zamisli koliko iman godina????

Nikad nepisem nesto u sta nisam siguran 100%....

A radi vakvih topica dolazi do glupih svada koje nisu nikome potrebne....

Aj zivija

e i zaboravija san napisati da te koje si naveja nisu losi uopce samo nisu bolji od aXXo-a.....

Zivija po drugi put....

Ažurirao Omega Drive

Music Is The Real Life
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 17:49

Originalno postovano od strane Omega Drive Omega Drive piše:

Shark vidim da nisi doista upucen... na svim torentima je aXXo na prvom mistu i svi su glasali za njega kako onda mogu diamond, alliance i done biti najbolji ako su oni glasali za aXXo  ja cu umriti od smija....

Reci za tebe su najbolji ti ti i ti....

na Americkoj Ruskoj i Engleskoj listi stoji aXXo na prvom mistu dok su tvoji 30% doli....

Skidam filmove vec 7 godina pa san upucen u te stvari.... Sad zamisli koliko iman godina????

Nikad nepisem nesto u sta nisam siguran 100%....

A radi vakvih topica dolazi do glupih svada koje nisu nikome potrebne....

Aj zivija

e i zaboravija san napisati da te koje si naveja nisu losi uopce samo nisu bolji od aXXo-a.....

Zivija po drugi put....

Neznam po čemu je aXXo najbolji šta samo zato što ima ac3 codec po kvaliteti slike baš i nebi rekao ali dobro svako ima svog favorita meni su ona 3 najdraža pa kome se sviđa aXXo nek skida od nijh ja se držim onih koje sam tamo naveo.

Živija ti meni

I daj mi taj link da vidim kako stoje ovi moji po popularnosti

sharkri@gmail.com
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:23
Originalno postovano od strane Beli Mag Beli Mag piše:

mogu se naci na nekim torrentima, ali gde je njihov maticni sajt, ili gde oni postavljaju svoje ripove? IRC? P2P? torrent?

http://83.149.99.14/forums/
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:27
http://projectw.org/ - ovdje skidam filmove od aeckz-a: meni su najbolji
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:36
shark to nemogu dati tebi ni nikome jer bi onda da sve sta iman ocu reci tamo su svi filmovi, igre, programi, hack programi, ps2 igre sve zivo i nezivo sta izlaze... vec iman need four speed carbon...

jbg ja san tu tesko upa tako da nesmin dati...

Music Is The Real Life
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:40
http://83.149.99.14/forums/ to je sranje nastalo od aXXo -evih frendova i tek je u funkciji nema puno....

i za sada nista jos zanimljivoga....

Music Is The Real Life
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 21:35

shark to nemogu dati tebi ni nikome jer bi onda da sve sta iman ocu reci tamo su svi filmovi, igre, programi, hack programi, ps2 igre sve zivo i nezivo sta izlaze... vec iman need four speed carbon...

jbg ja san tu tesko upa tako da nesmin dati...

picko
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 21:38

http://83.149.99.14/forums/ to je sranje nastalo od aXXo -evih frendova i tek je u funkciji nema puno....

i za sada nista jos zanimljivoga....

aXXo osobno tamo postavlja svoja izdanja
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 22:31

zadnje sto sam video je da se aXXo predstavlja sada kao ADSO na torretnbox-u. u svakom slucaju, po meni, aXXo ima najbolji dvd rip. kod diamonda sam natrcao na par ripova sa losim zvukom. opet, sve je to do ukusa.

onoo sto je mene interesovalo, gde on ili oni kao grupa postavljaju svoje ripove. mislim da prvo postave na nekom jacem torrent sajtu, pa onda odatle se siri na druge.

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 22:40
Zasto je aXXo bolji od ostalih? Zato sto aXXo film od 700mb napravi u istoj a mozda i u boljoj kvaliteti nego drugi film od 1400mb.
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 22:49

Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Zasto je aXXo bolji od ostalih? Zato sto aXXo film od 700mb napravi u istoj a mozda i u boljoj kvaliteti nego drugi film od 1400mb.

Teško da je film od 700 bolji od 1,4gb jer je previše kompresije gubiš na kvaliteti slike

sharkri@gmail.com
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 23:02
Ja sam se uvjerio, evo izdali su Superman na 900mb sad, slika vrhunska. Ne treba reci da ce sve ostale verzije imati 1400mb.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.