Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako napraviti MAIN MENU?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako napraviti MAIN MENU?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako napraviti MAIN MENU?
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 01:09

imam nekoliko kratkih serijala u dvd formatu (ne divx) i nije mi problem ukomponirat ih sve na jedan dvd. no htio bih napravit glavni izbornih (main menu) tako da mi budu prikazana imena svakog filma i da odmah na pocetku mogu izabrati sto zelim gledat. pretpostavljam da mi treba neki authoring program. DVD Shrink ima tu opciju al on samo nabaca filmove, ne moze radit glavne izbornike. ako netko zna, kazem odmah hvala, malo sam lijen trazit po netu.

pozdrav

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 01:23
NeroVision Express ili kako se u Sedmici zove: Nero Vision...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 09:40

ok, pokusat cu...

ps

znao sam da ces ti prvi odgovorit.... frik

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.