Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MOJ POPIS FILMOVA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MOJ POPIS FILMOVA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lucky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MOJ POPIS FILMOVA
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:21
lUcky
Na vrh
markiiii111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markiiii111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 16:36
Originalno postovano od strane lucky lucky piše:

2006-09-06_202046_POPIS_DVD_-_LUCKY.rar

majstore od kuda si?

imas puno dobrih filmova...ja mjenjam samo filmove dvd kvalitete...vidio sam da imas recimo sillent hill koji tesko da je dvd kvaliteta...kako da znam koji je film koje kvalitete?

Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 18:41

Sillent Hill je izasao na orginalu :)

Desava se i najboljim
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 20:03
lUcky
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 23:45
fakat lucky ne kuzim koja ti je fora da mi blokiras slanje PM-a... ako ti ne pase sto ti nisam odmah poslao, meni je zao... rekao sam da sam imao dugove. bilo je i drugih ljudi, a oni su imali strpljenja i njih sam eto rijesio. sad ti dolazis na red tako da ocekuj uskoro onih 20 traxadata.... oh my god... sam se nemoj durit kao da si mi poslao 20dvda

Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 10:11

Pa kad si već ti mene ovako prozvao pokušat ću ti objasniti:

NE ŽELIM IMATI POSLA S TAKVIMA KAO TI !

Mislim da blokiranje PM služi upravo za takve stvari. I ne, neću se durit za 20 dvd jer kad sam kažeš da je bilo i drugih ljudi kojima si bio dužan onda to baca neko novo svjetlo na cijelu priču i zato oprosti što sam nakon 15 dana već pitao što je s mojih 20 dvd za koje sam ti poslao samo 10 filmova ( doduše kako ti kažeš ilegalnih ). Sigurno ne bih pogriješio da sam te informacije imao prije nego što si me molio za te filmove.

lUcky
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:27
sta god... kad kupim, saljem ti prazne i to je to... briga me sto mislis

Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 21:44

Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

sta god... kad kupim, saljem ti prazne i to je to... briga me sto mislis

POŠTENO.

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2006 u 20:24
lucky, je**mu, daj me odblokiraj..kak planiras da ti se javim? uglavnom, obriso sam sve poruke i nemam vise tvoju adresu... daj adresu da ti posaljem svoj dio, sad sam izaso iz dugova.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.