Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - THE PLAGUE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

THE PLAGUE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lucky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: THE PLAGUE
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 13:12

Zanima me da li samo ja imam problema sa Kugom (copy) ili još netko ima istih problema. Sve što znam sam probao ali čak niti najnoviji AnyvDvd ne pomaže.

lUcky
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 14:07

mozes pojasnit u cemu je tocno problem? u kojem smislu ne pomaze?

jesi probao DVD Decrypter? ili te muce regije? stvarno ne znam sta da ti kazem, jer nisi naveo konkretan problem!

Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 14:17

Ma probao sam sve ali se neda skopirat, pred kraj filma stane i gotovo. Film je potpuno novi, tek je stigao u videoteku.

Da, naravno zaboravih reći SONNY ACROS

Ažurirao lucky
lUcky
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 16:18
kažu da dvd fab decrypter i novi any dvd rješavaju problem te nove sonijeve zaštite.nisam probao pa nemogu sa sigurnošću reći ali je već o tome pisano ovdje.
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 16:36
Da, dosad su rješavali ali
lUcky
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 18:19

Stvar je rješena.

Smatrajte temu zatvorenom.

lUcky
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:27
napisi odmah kako si rjesio tako da drugi znaju (svi mi kojima to moze zatrebat).... osim ako nije tajna, a ne bi trebala bit...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 14:59
Da, bilo bi lijepo kad bi napisao da i mi znamo kako si riješio problem!
Kako možeš propustit priliku da se praviš pametan
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 16:08

Kupio sam originalni DVD !!!

Šalim se naravno, DVDFabDecrypter3025+ ClonDVD2.9.0.1!

Nisam prije stigao a bih naravno kad čovjek kaže da nebi trebala biti.

lUcky
Na vrh
jack_sparow View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_sparow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 18:51
 gdje ima za skinuti te programe
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 00:11
DVDFabDecrypter 3.0.3.5

CloneDVD
na ovom sajtu, takođe imaš i AnyDVD, koji će ti sigurno završiti posao , tako da ti DVDFabDecrypter i neće trebati...
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2006 u 07:03
Sada kada je izašao AnyDVD 6.0.8.2 možda ti i neće trebati DVDFab ali u ono vrijeme kad sam ga ja skidao 6.0.8.0 ga nije mogla skinuti zato sam napisao DvdFabDecrytper jer je i meni AnyDVD kao i većini članova prva opcija koju koristim.
lUcky
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.