Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Programi za e-mail
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Programi za e-mail

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Programi za e-mail
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2006 u 16:26
Otvorio sam nalog kod novog provajdera... Što će reći da sad imam dve ( ne računajući yahoo) e-mail adrese. Svaka od njih ima svoja podešavanja naloga, jer je jedna kod EUnet-a a druga SezamPro... Šta mi je problem: da li je ikako moguće da oba ova naloga budu postavljena u jedan program za e-mail ( koristim Thunderbird), tako da kad se konektujem na EUnet, nalog SezamPro-a bude , praktično ignorisan i da se proverava pošta samo sa EUneta-a i obrnuto, kod konekcije na SezamPro da se samo ta pošta proverava, bez izbacivanja prozora koji obaveštava o pogrešnom pasvordu za drugi nalog. Trenutno sam stavio i Thunderbird i Outlook Express, ali mi se ne sviđa da imam dva e-mail programa...
Nadam se da sam dovoljno jasno objasnio problem...
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 02:29
mozda zato sto je kasno jer ipak je pola 4 al ja te ne kuzim nista
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 04:50
Pola tri je bilo, ali nema veze....

E ovako pri otvaranju naloga kod nekog provajdera ( recimo EUnet) dobiješ user name i password, koji ti služe pri konekciji ( dial-up) ali i pri formiranju e-mail adrese, koja je "user_name"@eunet.yu... U nekom od e-mail programa ( Outlook Express, Mozilla Thunderbird...) onda podesiš Account: POP3.eunet.yu z adolazeće poruke, smtp.eunet.yu za odlazeće.... I sve je to bilo OK, dok nisam otvorio novi nalog kod drugog provajdera: sezampro... koji ima svoja podešavanja pop3.sezampro.yu itd. Šta sam pitao: kada se recimo konektujem na eunet, poštu od sezampro e-mail adrese ne mogu da primam i obrnuto plus mi u Outlook-u izbacuje grešku... Kako bih i da li uopšte i može da se podesi da poštu sa obe e-mail adrese primam u jednom e-mail programu, a da isti "prepozna" na kojoj sam konekciji i da skida poštu samo za tu konekciju, dok bi drugu "ignorisao"...
Al sam se raspisao a deset je do pet...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 10:36
Prijatelju, a da ti nakad izadeš malo s ekipom i zabaviš se subotom naveče?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 14:27
jbg baš to sam i radio, kad vidim da od vas nema nikakve koristi...
Ali se ja uvek nadam da će se neko naći...
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 15:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Pola tri je bilo, ali nema veze....

sat je vracan pa zato

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 15:55
Ma znam....
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 16:21

Neki provajderi, medju njima i SEZAMPRO (kao i VeratNet)  imaju takvu politiku da se prema njihovom mail serveru moze pristupiti samo sa njihove konekcije, e sad, ja zaobilaznicu nikad nisam trazio. Mozda ona postoji, ali ne verujem da ces je naci. Jednostavno (i krajnje nervirajuce) koristi webmail za taj drugi nalog.

Ako ti je za utehu, imam jedno 5 konekcija, od kojih se dve ne daju proveriti sa drugih konekcija. PTT i VERAT ......im ja sve po spisku....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 16:33
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Neki provajderi, medju njima i SEZAMPRO (kao i VeratNet)  imaju takvu politiku da se prema njihovom mail serveru moze pristupiti samo sa njihove konekcije, e sad, ja zaobilaznicu nikad nisam trazio.

Mislim da on to zna. Njemu treba da preko samo 1 programa sa lakocom prebacuje sa jednog na drugi nalog u zavisnosti preko kog preovajdera se konektuje.
Jesam li upravu?

Ažurirao Vedder

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 16:40
Da baš tako Vedder...
Mislim da sam pronašao rešenje. Ako proradi ispisaću ga....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.