| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
audio kod divx |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Saku
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: audio kod divxObjavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 13:55 |
|
Da li ima kakva shema na koju mogu poboljsati zvuk filma u divx.Skinia sam sa neta neke filmove u divx al ton mi je loš na njima. Je li moguće to kako pojačati.I ako je kojim programom
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2006 u 15:52 |
|
Koliko ja znam VirtualDub ima opciju za pojačavanje tona: ideš na Audio -> Full processing mode -> Volume... Međutim, ovo nikad nisam probao i verujem da će biti šumova.
Drugo, možeš da edituješ ton u WAV formatu ( SoundForge ili... VD), pa da ga središ nekim alatom ( Nero ima solidan programčić a i imaš ga sigurno u paketu : Nero WaveEditor), pa ponovno nalepiš na .avi fajl... Mislim da je ovo dosta komplikovano i da ti se ne isplati... I kažem , možda postoji i bolje rešenje, ali ovo nikad nisam radio... |
|
|
|
![]() |
|
Mahatma Gadhni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 152 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 21:43 |
|
u VirtualDubu mozes izdvojiti zvuk, obradit ga i vratit natrag u film. problem je sto kod uklanjanja sumova zvuk postane kao metaliziran (ili tako nesto), tako da opet zavrsis s nekvalitetnim zvukom.
najbolje i najjednostavnije sto mozes napravit je da pricekas neku kvalitetniju verziju filma ![]() (naravno, to je moje misljenje ) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |