Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mislim, stvaaaarno...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mislim, stvaaaarno...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mislim, stvaaaarno...
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 15:59

Dobro, narode, pa je l' nece niko da se potrudi da mi nadje nesto...

Malo sam prosirio spisak onoga sto mi treba...

Pure Luck                                       ^ista sre}a                         1991    Nadia Tass                              Martin Short Danny Glover                  

La Luna                                          Mesec                                 1979    Bernardo Bertolucci          Jill Kleibergh                                             

The House of Spirits                   Ku}a ~udnih du{a         1993    Bille August                          Meril Streep, Glenn Close, Jeremy Irons

Lord of Flies                                 Gospodar muva               1963    Peter Brooke                          James Aubrey, Tom Chapin                  

Cosi come sei                               Takva kakva si               1978    Albero Latuada                     Marcello Mastroianni, Nastassia Kinski

Hero                                                 Heroj                                   1992    Stephen Frears                       Dustin Hoffman, Andy Garcia, Geena Davies

L'Albero Deli Zoccolli               Drvo za klompe               1978    Ermanno Olmi                       Luigi Ornaghi, Francesca Moriggi    

Como agua para chocolate     Kao voda za cokoladu 1992    Alfonso Arau                                                                                                  

La carne                                          Meso                                   1991    Marco Ferreri                                                                                                 

Ajde malo da se potrudimo, da nabavimo ovo...

Za svaki naslov nudim dva sa svoga kataloga...

pozz                                     

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 18:29
Hm, hm, hm...problematično.
Ako ti meni nađeą Satantango (mađarski iz 1994, 4,5 sata) budem ti dao Cosi come sei sa Nastassjom.
Ovaj heroj sa Dastinom treba i meni, također i Luna Bertoluccijeva, ali kita...to nema nitko.
Drvo za klompe sam vidjao tu na sajtu, na spiskovima za razmjenu, a Agua para chocolate ima dobar za skinut sa eMule.
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 18:53
imam ja satantango i lalbero degli zoccolli i lord of flies, ali dok ne sredim przilicu nista od razmjena
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 19:17

Napiši tu kad ju središ, trebam taj Satantango.

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 12:36

Je**ga, ako treba da ti pozajmim moju przilicu...

I meni treba, za taj Satantango, da budem iskren, nisam ni cuo... Ali, treba mi...

Imam Drvo za klompe, ali drugu polovinu. Neki mentol mi snimio od 2 CD-a samo drugi... Da ujedes sam sebe za guzu...

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 12:45
Osim toga, sad sam bio na IMDB. Satantango traje 450 min, znaci 7.5 satova...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 14:44

Neka traje, čuo sam sve najbolje o njemu.

Također trebam As tres marias i Evita, una tumba sin paz.

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 15:44
Ma, ne smeta meni sto traje... AKo ga nabavis, javi. Uostalom, moja adresa je jodorovic@yahoo.com . Pa, posalji mi popis svojih filmova, ako si raspolozen za razmenu...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 16:25

OK. A i ti meni.

Čekat ćemo očito na supermanovu pržilicu za Satantango...

Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 01:47
imam gospodar muva
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 01:48

Originalno postovano od strane total eclipse total eclipse piše:

OK. A i ti meni.

Čekat ćemo očito na supermanovu pržilicu za Satantango...

Nisi mo poslao popis, a i nemam tvoju adresu da ja tebi posaljem svoj, javi se na PM ili jodorovic@yahoo.com ili jodorovic@hotmail.com

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.