| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tražim Ove Filmove Za Razmjenu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 23.Svibanj/May.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 81 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tražim Ove Filmove Za RazmjenuObjavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 23:25 |
|
Jet Li Collection
Dva Igrača S Klupe Davicie Code Caved In DEATH TUNNEL (2006) UNDISPUTED 2 (2006) PTERODACTYl (2005) KEEPING MUM (2005) SYMPATHY FOR MR.VENGEANCE (2005) PIRANHA THE BLOOD SUCKERS (2005) BLOODRAYNE (2005) ASTERIX I 12 ZAPOVJEDI PREDATOR ISLAND (2005) RIGET (2004) (4DVD-a) MIRRORMASK (2005) VAMPIRE ASSASSIN (2005) RAGING SHARKS (2005) BOY EATS GIRL (2005) THE EYE II (2005) THE NEW WORLD (2005) D-DAY 6.6.1944 (2004) NEKROMANTIK DEAD MEN WALKING (2005) SHARK ZONE (2003) ENEMY MINE (1985) IT WAITS (2005) DARK JUSTICE (2005) WOLF CREEK (2005) SET TO KILL (2005) ELECTION (2005) ZE FILM (2005) DOT KILLl (2005) LOST THINGS (2003) BOO! (2005) THROTTLE (2005) DEAD & BREAKFAST (2004) STAY ALIVE (2006) SECOND IN COMMAND (2006) DEMONS II THE HIT MAN FILE (2006) ICE AGE II: The Meltdown (2006) DIRTY (2005) EXORCISM: THE POSSESSION OF GAIL BOWERS (2006) FEAR OF CLOWNS (2006) MOJ POPIS <>document.write(link_dec)http://www.sendspace.com/file/6gkmmx ODGOVORE ŠALJITE NA PM!!! ![]() Ažurirao Omega Drive |
|
![]() |
|
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2006 u 16:56 |
|
Trazis ih na dvix ili na dvd?
(ja imam skoro sve te filmove) |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2006 u 18:12 |
|
Pa ako je u podforumu DVD Filmovi onda bi bilo logično da traži dvd filmove...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2006 u 00:58 |
|
Dosta toga,kako ja znam nije ni izašlo na dvd kod nas
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2006 u 18:32 |
|
Kod nas fala bogu uvik sve zadnje dolazi! Kako igre tako filmovi tehnika sve! Zato imaš net pa skidaš ili kupuješ!
Meni ti filmovi tribaju u dvd kvaliteti! Znaći ako ih ko ima na divx-u ok može ali da je slika i zvuk 5 da ima i prijevod koji valja ako su bez titla netribaju mi jer mi ih se neda tražiti! Obrazloženje: Imam ih preko 200 bez titla a ode na stranici ima skoro sve ali ni jedan nepaše a meni se s programom za titlove ne da raditi! Eto znaći ko šta ima nek se javi!!! Ekipa Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 15:05 |
|
Ja mislija da ima ode nekih filmaša a ono ništa! Dajte ljudi pomozite starcu!
![]() Nek se neko javi! ![]() Ažurirao Omega Drive |
|
![]() |
|
silvyyy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2006 u 15:48 |
|
Od toga na dvd-u imam davincie code i bloodrayne, a filmove poput piranha i PTERODACTYL ces tesko da nadjes na dvd
|
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 22:07 |
|
Stari iman ja to samo sta nema titla pa san izbrisa. Ne da mi se zajebavati sa tim titlovima pun mi ih je ku**c kad nakon 200 i nešto filmova imaš bez titla dopizdi ti! Kad bi bija neko kome bi se to dalo ja bi mu posla pa neka on to radi i samo prebaci na DVD i pošalje mi ja snimim i vratim mu! Fala bogu da nebi sla ispod 30 filmova ili vše! Ali sad postoji caka da te neko zajebe pa opet i to otpada! E i zanimaju me ljudi samo iz HR a pošto ode svi u Hrvatskoj vidim nemaju ništa a u Jugi ljudi imaju sve jebi ga! Od niko nedaje a svi tražu!
E i moga bi dati linkove za sve moguće i nemoguče filmove! Znači ja dajem linkove vi skinete convertirate u dvd i šaljete! Moja ponuda da znam nešto bolje moglo bi i to bolje! Živili! Samo mi tribaju ti flimovi ali evo još i drugi popis: SEVERED (2005) MONSTER HOUSE (2006) H.G.WELLS THE WORLDS IN WAR (2006) THE ANT BULLY (2006) SNAKES ON A PLANE (2006) MAMA JACK (2006) OVER THE HEDGE (2006) RED DAWN (1984) ARE YOU SCARED (2006) WAIST DEEP (2006) STORMBREAKER (2006) THE COVENANT (2006) SEA OF FEAR (2006) ASTÉRIX ET LES VIKINGS (2006) GRIDIRON GANG (2006) THE GUARDIAN (2006) TIDELAND (2006) SEE NO EVIL (2006) KIDULTHOOD (2006) THE GRAVEYARD (2006) DEATH RIDE (2006) DEATH TRANCE (2006) HOOT (2006) SWEET INSANITY (2006) AN AMERICAN HAUNTING (2005) PIRATES OF TREASURE ISLAND (2006) B T K KILLER (2005) POPULATION 436 TRESPASSERS (2006) STAR WRECK VALLEY OF THE VOLFES IRAQ (2006) BEOWULF & GRENDEL (2005) 18 FINGERS OF DEATH! (2006) THE UNKNOWN (2005) SEVEN TIMES LUCKY (2004) R.V. (2006) SECOND IN COMMAND (2006) EXORCISM: THE POSSESSION OF GAIL BOWERS (2006) DEATH TUNNEL (2006) RING AROUND THE ROSIE (2006) FEAR OF CLOWNS (2006) JOYEUX NOEL (2005) KEEPING MUM (2005) THE PATH OF EVIL (2005) BACK IN THE DAY (2005) SYMPATHY FOR MR.VENGEANCE (2005) PIRANHA BORNE TO DEFFENSE Ažurirao Omega Drive |
|
![]() |
|
monkey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 22:54 |
|
je ti trazis te filmove na dvd-u ili divx-u??
|
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 13:24 |
|
Bilo sta samo da ima titl ako je divx i da je ispravno sve i fala bogu slika i zvuk!
Eto! Živija! |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 21:05 |
The da vinci code nam još na dvd-u! |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2006 u 23:29 |
|
Stari moj 99% sve vec ima dvd rip od mog navedenog!!! Samo triba naci...
![]() Vise mi ti filmovi netribaju mislim samo mi neki tribaju 90% san vec sve skinija dvd rip samo titlove cu morati cekati misec dana da dodu i to je to... ![]() ![]() Ja zadovoljan... A vi??? Sala mala.... Topic Can Be Closed!!! ![]() |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 00:45 |
Pa dvd rip ima,a kod nas još nema zvaničnog izdanja na DVd-u.Kako ja znam ti tražiš dvd ovih filmova |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 10:29 |
|
Sve sta si reka od navedenoga je tocno...
Zato se ima internet pa se skida s torenta itd..... A triba bi znati da trazim dvd po tome di san napisa pod temom di su DVD - filmovi... ![]() mislim skines dvd rip film ubacis titl convertiras film za 30min i eto dvd.... sa slikom i zvukom & prijevodom 5... Ako nema nista od toga navedenoga onda zajeb jer nemas nista.... ![]() |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 23:51 |
|
šta ti vredi kad konvertuješ divx u dvd?To nije to.Gde su ti dodaci,izbačene scene,kako je film sniman.Ne razumem ljude koji konvertuju divx u dvd i kažu da je to isto,bolje rečeno nek i dalje misle da je to isto,ne vredi više objašnjavati.
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Omega Drive
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2006 u 17:03 |
|
Niko nije navea da je isto divix & dvd... Ali meni netreba više od toga! Imam prijevod sa Č,Ć,Š,Ž & Đ, slikom i zvukom 5, možes napraviti i 5.1 ako hočes 7.1!!!
Da dižem iz videoteke 10 filmova svaki dan koliko ih inace skinem po danu bankrotira bi jer 3.000kn misečno na filmove dati, mora da budeš kreten. Imam ADSL flat & najbržu vezu i skidan + šta mi frendovi donesu filmova šta skidaju na faxu... Nema se više šta objašnjavati... Jer sta ce meni neki dodaci ili kako je film sniman, mene to osobno ne zanima.... A izbačene scene za to se ne brini imam ja sve šta mi triba... A ti ljudi šta misle da je iz divx-a u dvd isto kao vec gotov dvd blago njima jer to nemoze biti isto nikako... Tu si u pravu 100%... |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 20:31 |
|
imam ti RED DAWN ako misliš onaj sa swaizyem (ak sam dobro napisal)
|
|
![]() |
|
crapy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 12:39 |
|
imam ti ja bloodrayne i boo! na devedeu
i nekromantik divx i sa jet-lijem imam hero (dvd), ako te zanimaju pojedinacni njegovi |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |