Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
crony View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim titl
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 17:24
Hallo narode tražim titl za The Fighting temptations u srt. formatu i naravno da je u jednom folderu jer kada su titlovi na dva onda je to problem pa ako netko ima bio bih zahvalan...............!!
crony
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 17:32
Mislis za 1cd?

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 17:37
Na http://www.titlovi-extra.com
imas verzije za 1 i 2 CD.
Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 17:46
Ma da za jedan CD jer je DiVix u igri a na ovom tvom sajtu ga nema..........................
crony
Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 17:53
Evo provjerio sam na titlovi-extra pa nema.....................2put
crony
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 18:26
Cizmas
Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:35
Hvala majstore.............
Nego daj vidi za ovaj movie  The Three Burials of Melquidas estrada.inače u našem prijevodu 3 sprovoda u Mexicu............skinuo sam ali u dva dijela a to nije dobro pa ako imaš negdje javi.....Thank's
crony
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 22:00
To sam gledo u kinu. Dobar film.
Nema titla na netu.

edit:
Ima!!!
Ima za 1 i za 2 CD-a na
http://www.titlovi-extra.com

Ažurirao total eclipse
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 23:15
Originalno postovano od strane crony crony piše:

Hvala majstore.............Nego daj vidi za ovaj movie  The Three Burials of Melquidas estrada.inače u našem prijevodu 3 sprovoda u Mexicu............skinuo sam ali u dva dijela a to nije dobro pa ako imaš negdje javi.....Thank's

Pa imas ovde
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name =Melquiade&language=

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 13:43
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 13:58

Ima li ko? Bilo koji?

Candy
Confessions Of An American Bride
Demon Hunter
The Negotiator (2006) (FBI:Negotiator)
The Ron Clark Story
The Virgin Of Juarez
Day Of Wrath
Looking For Comedy In The Muslim World
Proud
National Lampoons Holiday Reunion (2004)
Legion Of The Dead
One missed call 2

TENKS!

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 11:31
Ima li tko The fighting temptations avi.,ili DiVix ili gdje se da skinuti........................hvala
crony
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 12:26
Cekaj malo. Jel ti nas zajebavas? Prvo postavis post u kojem trazis prevod za taj film a na kraju trazis i sam film. Ja kao i vecina prvo nabavimo film pa trazimo prevod. Zar ne ide to tako? Ili sam ja malo odlutao....?!?!

Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 15:42
Ma dobro svejedno ionako ga trebam skinuti a kada sam tražio titl nisam ga mogao naći,sada jesam a nemam gdje film skinuti i to je to..........
crony
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 16:26
Pa dobro, ja kad idem u lov, ja prvo nađem lepu granu, pa je oblikujem, pa napravim ražanj, pa založim vatricu...pa idem da ulovim zeca!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 17:48

al ga mrsią, crony...vidio sam ga na bitsoup.org

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 22:36

Darije careeee

Na vrh
junkiesg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj junkiesg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 23:35
Oz? Sve sezone? Hvala.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2006 u 00:54
Prijevod Oza?
Cijela ąesta sezona i početak prve na
http://www.titlovi-extra.com

Ostatak...budem preveo kad stignem...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.