Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blaze Media Pro
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blaze Media Pro

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mats16 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mats16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blaze Media Pro
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 22:05
skinuo sam navedeni program i jos u probnoj verziji probo ripat .mpg u .avi. Krenulo sve 5 i vratim se ja nakon cca pola sata, vidim neka greska, prekinem sve ocu obrisat .avi(onaj koji je izradival) a  on ima 12GB...
Jel ima tko kakvu ideju zasto 12GB i kako da izripam to?
Inace original u .mpg-u ima priblizno 800MB

--hvala unaprijed--
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 00:29
Sigurno nisi podesio codec-e i on ti je radio konvertovanje bez kompresije - odatle 12 GB!!!
Lično nisam koristio nikad ovaj program, ali znam da ga imam. Ajde kad stignem da bacim pogled, reći ću ti u čemu je caka - tačno.
Međutim, ne znam zašto se smaraš sa tim programom, kad ti je bolje da isti proces odradiš sa VirtualDub-om. Em besplatan, em radi extra!!!!

Ažurirao darije
Na vrh
Mats16 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mats16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 09:13
jer mi kad probam uopce otvorit .mpg u virtualu izbaci gresku...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:17

da virtual dub!!! uopce ti nije potrebno nista drugo. i vec po MILIJUNTI put govorim....

LJUDI; AKO RIPATE U DIVX, MOLIM VAS KO SVECENIKA, SKINITE NAJNOVIJE DIVX CODECE, ja cu vam dat registracijski kod.

em je taj divx najbolji, em imas hrpu opciju, ukljucujuci i kalkulator kvalitete tak da mozes si sve mozes podesit, a ne da moras pogadjat koliko kbps trebas ukucat da ti stane na jedan cd il tak nest.....

virtual dub i najnoviji divx.... i ides.....

Na vrh
Mats16 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mats16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:36
Originalno postovano od strane Mats16 Mats16 piše:

jer mi kad probam uopce otvorit .mpg u virtualu izbaci gresku...

Da znam zakaj mi nece otvorit file u virtual-dubu nebi uopce postavljal ovo pitanje nego bi vec, nadam se, zripal...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 22:30

a sta kaze greska? mozes prepisat?

mislim da sam ja naisao par puta na takve fajlove gdje ako se dobro sjecam pise kao da ne postoji video sadrzaj u fajlu, sto je, naravno, apsurd.

fakat, ne znam, ja sam odustao.... al mozes pokusat radit stream record al i to je puno posla.

Na vrh
Mats16 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mats16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 05:58
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

a sta kaze greska? mozes prepisat?

MPEG Import Filter:Invalid pack at position 3:marker bit not set; possibly MPEG-2 stream

e daj mi nekaj reci, zripal sam nekak preko blaze media playera ali mi steka, pa pposto prvi put radim tak nekaj i nemam pojma dali je to zbog "Frame rate"-a ili cega?
Na koliko bi trebal biti frame rate kaj bi bila slika dobra?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.