Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mini’s First Time
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mini’s First Time

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mrbob_sr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrbob_sr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mini’s First Time
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 21:19
Nisam uspeo nigde da pronadjem validan titl ni na engleskom ni na srpskom/hrvatskom...

Gde nalazite engleske titlove?

Hocu da ogledam vec jednom film!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 22:16
Ima engleski na netu, ali u njemu je pogrešan titl (Save the last dance).
Ispravan imam samo španjolski.
Na vrh
mrbob_sr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrbob_sr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 01:15
Kao sto rekoh

Originalno postovano od strane mrbob_sr mrbob_sr piše:

validan titl ni na engleskom ni

To je jedino sto je moguce naci...
Glupi spanci

Ažurirao mrbob_sr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 01:57

Nije to jedino.
Ima i spanjolski za nagluhe, i portugalski.
Tko prvi nadje engleski, neka ga uploada tu!

Na vrh
mrbob_sr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrbob_sr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 01:58
Ne mogu da verujem!
Bio je jedno vreme polovican prevod na sr/engleskom i pod ovim fimom i pod fimom John Tucker Must Die ali nisam skinuo!
Ima li neka dobra dusa  da mi posalje?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 02:48
Upload-ovo sam titl za "Mini's First Time" na engleskom ( pravi je, nije za "Save The Last Dance"). Takođe imam titl za ovaj film i na francuskom, pa ako nekom treba....
Na vrh
mrbob_sr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrbob_sr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 13:02
Hvala brate!
Kazi mi molim te gde si ga nasao, posto ja definitivno ne trazim na pravom mestu?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.