Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Printer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Printer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Printer
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 00:30
opet ja nest kupujem! ovog puta printer, pa da cujem vase preporuke. iz osijeka sam, pa bi bilo najbolje da mi preporucite iz neke od radnji koje su u OS-u, da mogu kupit. od vecih ima Ve-mil i Hg-spot, za ostale neznam jel imaju ponudu na netu. hvala unaprijed

Ve-mil

Hg-spot
To sam ja...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 00:45
Zavisi za sta ti treba stampac i da li hoces laserski ili ink-jet.
Ja imam Canononov Pixma iP4200 i odlican je :). Ink jet je, ima 5 ketridza i moze da stampa po diskovima a kvalitete stampe je cak bolji nego kod nekih originalni dvd u video klubova :)

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 00:55
kao sto ti je vedder rekla canon i neces pogrijesit
kao recimo ja sa epsonom
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 00:57
treba mi za fax
ink-jet, oko 500kn
To sam ja...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 09:21
ak ti treba za faks, onda ti pretpostavljam treba za printanje referata, seminara i slicnog. kupi si neki za kojeg imas zamjensku tintu po 20-30kn i sluzit ce ti dobro. sasvim dobro!

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 23:49
pa takvi su jeftiniji canoni za koje je je original tinta po 50-60kn
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 23:10
Što se tiče isplativosti canon je dušu dao! Naj jeftiniji/bolji omjer potrošnog materijala i kvalitete ispisa!
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 23:57
ja imam epson i zadovoljna sam sa njim, a i preporučila bi ga drugima
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 00:20
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

ja imam epson i zadovoljna sam sa njim, a i preporučila bi ga drugima

ja sam imao epson stylus c42 i nebi ga preporucio nikome. cudo kolko je taj printer trosio boje. boja za njega crna i color kostala je 300tinjak kuna:((

sada koristim konica minolta pagepro 1380 mf, prezadovoljan sam njime, ne stampa u boji, al zadovoljava sve moje potrebe, a i cijena ispisa je vrlo niska. takodjer njime mogu i fotokopirat il skenirat nest.

Ažurirao duke_of_earl
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 00:25

Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

[QUOTE=alekovac]ja imam epson i zadovoljna sam sa njim, a i preporučila bi ga drugima

ja sam imao epson stylus c42 i nebi ga preporucio nikome. cudo kolko je taj printer trosio boje. boja za njega crna i color kostala je 300tinjak kuna:((

sada koristim konica minolta pagepro 1380 mf, prezadovoljan sam njime, ne stampa u boji, al zadovoljava sve moje potrebe, a i cijena ispisa je vrlo niska. takodjer njime mogu i fotokopirat il skenirat nest.

ja imam c43 i onolio koliko ga ja koristim meni je čist dovoljno, a tintu nekupujem original nego zamjensku jer nevidim razliku, čak bi rekla dami zamjenska puno duže traje

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 00:28
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

ja imam c43 i onolio koliko ga ja koristim meni je čist dovoljno, a tintu nekupujem original nego zamjensku jer nevidim razliku, čak bi rekla dami zamjenska puno duže traje

ja sam za mog epsona probao kupavat zamjensku tintu i ne isplati se, kostala je 50ak % manje, a tolko je i trajala.:(

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 00:32

evo recimo meni original color košta 200 kn, a zamjenska 35 kn

crna original cca 150 kn, zamjenska 25 kn, tako da mi se to još uvijek isplati

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 00:46
ne koristim vec nekoliko godina tog epsona pa neznam koje su sada cijene tinte za njega. sjecam se dok sam ga jos koristio da je crna original bila 120kn, a zamjenska 80. posto mi je zamjenska trajala osjetno krace kupovao sam original.

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 14:41
dobit cu printer iduci tjedan, Canon IP 4300, nadam se da boje nisu preskupe za njega!
To sam ja...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2006 u 23:25
Ja imam Canon LBP 2900 laserski,i jako dobro šljaka!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 00:32
Ja imam epsona c66, a prije njega i još dva epsona... Nikad nikome neću reći i preporučiti da kupi epsona! Ogroman potrošač boje i jako, jako skup ispis (ako se računa po stranici ispisa, kako u boji, tako i crno)!

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 09:31
kupite laserski i boli vas kita (žene nek zaboli mali prst :)ž

- ja za potrebu faksa/škole kupio SAMSUNG ML-1510, mijenjao toner, mislim tri puta, naravno punio svaki put, 300 kuna... u pravim punionicama vas dođe kao i novi toner, 600-800 kuna... ja punim kod Igora u Iligsoftu (S.Brod)... evo ovaj zadnji nisam punio sigurno više od godinu dana... stalno se printa, al ne troši se brzo :)

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 23:27
stigo printer, zadovoljan sam sa printanjem, sad jos samo treba vidit kolko ce boje izdrzati
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.