Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - torrents speed
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

torrents speed

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
markoruzic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markoruzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: torrents speed
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 12:24

imam adsl brzu vezu

zašto mi u torrent programima (utorrent,bit comet) skida neki torrent file brzinom 1kbs/s a adsl brzina mi je 100kbs/s,znam da triba naći isti sa više leechera,kako se već zovu,što i jesam i opet isto,čuja san da triba dosta toga podešavat da bi skida max brzinom pa ako tko zna ako može pomoći onda?

Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 12:32
Probaj si povecat brzinu downloada (moze biti da ti zbog toga steka), ali ako nije to nadji si ponovno torrent sa vise SEEDERA, a ne LEECHERA. Jer ti skidas od seedera, a leecheri skidaju od tebe, pa moze biti da ti i oni zagusuju vezu.
Na vrh
markoruzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markoruzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 12:39
stavija san download speed maximum a upload minimum.tako je,krivo sam reka uzmem torrent file sa najvise seedera,ne leechera,i opet mi sporo skida.je li triba šta podešavat dodatno?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 14:03
vjerojatno ruter.... nego zast mi ne odgovaras na mejl... ocu ja dobit onaj film RANGERS? reko si da ti se javim kad kupis komp!!!!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 20:23
Al nesmijes previse smanjit upload jer ti je onda mali i download, probaj povecat upload, pa ce onda vidjet
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 22:06
probaj staviti i uplaod i download max a preko nekog programa kao netlimiter ograniciti uplaod
Inace meni su i torenti i emule sh*t najbolje ide preko http-a :)

Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 12:23
meni rade ok
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 13:18
Torrenti su dobri, ako se nemoras brinuti o sranjima, kao sto je sveukupan promet, a skoro sve mozes naci preko e-mula i torrenata
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:02
a cuj ja nemoram da pratim sveoukupnom download
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:19
na utorrentu si stavi upload na 100kb/s, a download na max. tako upload ne utjece na download u programu (ionako ti preko dsl-a upload i download idu odvojenim kanalima)
od leechera se također skida, ali samo onaj dio koji oni imaju. seeder je onaj koji ima cijeli file, ali i od jednih i od drugih se skida.
za povecat brzinu moze pomoci (ovo je za utorrent):

desni klik na torrent koji se vec radi i odaberes:    a) update tracker
                                                                         b) force start

također, pri dnu prozora programa imas kartice GENERAL, PEERS, ... FILES, ... klikni na FILES i pokazat ce ti se fileovi koje skidas. onom fileu za koji hoces da se skine brze promijeni PRIORITY iz Normal u High.

probaj kombinirat ove postavke, nekad pomaze

provjeri jel ti firewall blokira promet

eto
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 22:50
ma samo treba napravit već rečene stvari:

- instalirat NETLIMITER (najbolje pro verziju, crakirat)
 - s njom limitirat upload kod torrent programa na npr. 1 KB/sekundi, to je i    najmanje što i može, napomena - samo limitira upload za torrent...
 - u torrentu namjestit unlimited sve (download i upload)
 - naravno bez imalo seedera ova stvar ne ide, otprilike 70 bi bilo dovoljno (barem je meni sad bilo dovoljno)

SKINUO SAM NOVI ALBUM OD HAMMERFALLA SA OVAKVIM POSTAVLJENIM PIZDARIJAMA ZA 20 MINUTA, INAČE ALBUM TEŽI 115 MB (KVALITETA PO PJESMI 320 kbps)

- eto, uživajte!

Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 11:00
kolicina seedera ne znaci nista. mozes imat brži download od jednog seedera nego od njih 70000. sve zavisi od njihove veze na internet i iskoristenosti njegovih kapaciteta. uostalom, mozda ti likovi od kojih se skida koriste iste fore s limitiranjem uploada kao sto vi preporucate, a to bas i nije file sharing i nema nikakvog efekta na brzinu downloada. ponavljam NA DSLu UPLOAD I DOWNLOAD IDU ODVOJENIM KANALIMA I NE UTJECU NA BRZINU JEDAN DRUGOGA. 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 17:14
Oni koji imaju flat rate, naravno da im puca špica za limitiranje uploada, ali mi obični smrtnici pokušavamo što bolje efektivno iskoristiti naš promet koji je još uvijek relativno škrt, pa je logično da ćemo se poslužit svim i svačim da postignemo cilj....
Sve u svemu, velika večina europske nacije (a ti ih je večina iz zapadne europe, jer govorimo o online naciji) ima flat rate veze, ili u krajnjem slučaju i kabelske, tako da se oni baš ne opterečuju ovakvim smicalicama kakvima mi moramo...naravno tu govorimo o večini, što ne znači da mi kod nekog torrenta nečemo naletit na 900 od 1000 onih koji upload ograničavaju....
Sve je to relativno....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 19:09
ne zanima mene dal utječu jedan na drugoga (download/upload)... meni je glavna zadaća bila smanjit jebeni upload, kojeg torrenti nakrcaju jebeno...

- a to i nije bilo pitanje

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 19:14
ja cim pustim full upload,down padne 50%
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 19:18
netlimiter i amen... 

Na vrh
Omega Drive View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:42
Najbitnije vam je imati dobar program za skidanje torenta i to je to!

Meni skida 380kbps i pre zadovoljan san

Evo vam link pa lipo skinite necete virovati koliko samo zauzima a toliko je mocan!

http://download.utorrent.com/1.6/uTorrent-1.6-install.exe

Ja sam traga za ovakvim programom jako puno pa znam kako je!

Zato bi tija pomoci!

Eto ljudi pa skidajte do zore pa do veceri pa do zore pa uf sta laprdan puno!

ZIVILI!!!

Ažurirao Omega Drive
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 21:32
pa tim i skidam... niš novo

za flat korisnike je naravno samo potreban dobar programčić, al nama ostalima ovak kak sam već navodio...

pozzz

Na vrh
Omega Drive View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Omega Drive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 21:41
Nisan ti ja gleda ko je sta napisa...

JBG

Sad jesam hehehe...

Živija!!!

Music Is The Real Life
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 21:44
utorent ja koristim vise ok 2 godi i prog radi stvarno extra
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.