Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Extra povoljno prodajem seriju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Extra povoljno prodajem seriju

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mikic mikic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Extra povoljno prodajem seriju
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2006 u 00:50

Prvo, zelim da pozdravim sve sjajne clanove ovog foruma. Vec dugo pratim sve vase postove, ali nikako da nadjem vremena da se registrujem.

Serija BLAKE'S 7 (Blejkova sedmorka), kvalitet odlican (1,2,3 sezona su DVDrip svaka epizoda po 350mb, 4.sezona svaka epizoda je po 130 mb), engleski titlovi, komplet serija 4 sezone na 4 dvd-a, cena povoljna.

Kontakt mikic_mikic [AT] yahoo [dot] com

Samo Srbija

Ažurirao mikic mikic
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2006 u 01:28
Pa ako ti je sve stalo na 4 DVD-a onda je to VHS-rip verzija pa kvalitet nije bas sjajan. DVD-rip verzija ima 350mb po epizodi i to je pravi kvalitet slike. Mada serija zasluzuje da bude u kolekciji ma kakvog kvaliteta da je.
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2006 u 02:04

Da li si zainteresovan za kupovinu?

Ako jesi, javi se na mail, cena je stvarno povoljna.

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2006 u 12:30
Vec imam.
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2006 u 13:48
Evo sad sam proverio, prve3 sezone su mi dvdrip, jedino 4-ta nije.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 00:02
nikad ÄŤuo za tu seriju!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 00:20
iskreno, ni ja!
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 08:50

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee momci, normalno da niste čuli kad se serija prikazivala daaaavno 80-tih godina i bila je fenomenalna. U to doba je bila Galactica - Svemirska krstarica serija takođe, ali se nije mogla porediti sa Blakeovom sedmorkom.

mikic mikic - Šteta što je samo za područje Srbije, ja sam u BiH i čim sam pročitao o čemu se radi bio sam spreman da naručim. Ali me kraj poruke "Samo Srbija" rastužio, shmrc

POZDRAV

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 14:41
Joj, pa znas sta ja ne znam kako bih ti dostavio, jer ovi u posti uzimaju diskove. Imas li neku ideju?
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 15:13

@ mikic mikic

Lijepo zapakiras...napravis oblik kao da šalješ neku knjigu(dalo bi se smislit ideja...)

Mašta radi svašta!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikic mikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2006 u 19:51

Znas sta ne bih da diskovi zavrse kod nekog postara.

Za sada ti ne mogu prodati, ali ako svracas u srbiju, javi mi se.

izvini.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.