Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitchcock - titlovi koji nedostaju ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitchcock - titlovi koji nedostaju ...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitchcock - titlovi koji nedostaju ...
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 16:15

Yo ekipo, ajd evo liste filmova za koje fale titlovi , pa ako neko ima nesto sto trazim nek bude ljubazan pa nek to uploaduje ovde,ili ako je lakse nek baci na mail tandaramindulja@yahoo.com   ....

BLACKMAIL (1929) srp

EASY VIRTUE (1927)  srp

JAMAICA INN  (1939) srp,eng

MR. AND MRS. SMITH  (1941)  srp

MURDER (1930)  srp,eng

NUMBER 17 (1932)  srp,eng

RICH AND STRANGE (1932)  srp,eng

THE MANXMAN  (1929) srp

THE RING (1927) srp

THE SKIN GAME (1929) srp

YOUNG AND INNOCENT  (1937)  srp,eng

Btw,ako ima zainteresovanih da napravimo ekipicu pa da podelimo posao i prevedemo ovo , mada ja kapiram da je mnogo isplatljivije prevoditi ove nove blockbustere ,ipak mi se cini da mi ovde na forumu kao ljubitelji starih dobrih filmova ne smemo da dozvolimo da mnogobrojni klasici ostanu bez srp/hrv titla,bila bi prava steta ....pozzz svima

Ažurirao Lenja_Kravitza
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 18:22
Evo ga "Dial M For Murder" na sajtu... 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 18:27
Kravice, imas dosta engleskih na http://www.titlovi-extra.com
Za Jamaica Inn imam samo francuski.
Ako imas neki titl za pravi raritet The Farmer's Wife, u bilo kom jeziku, budi ljubazan i okaci ga.

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 18:47
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

Btw,ako ima zainteresovanih da napravimo ekipicu pa da podelimo posao i prevedemo ovo , mada ja kapiram da je mnogo isplatljivije prevoditi ove nove blockbustere ,ipak mi se cini da mi ovde na forumu kao ljubitelji starih dobrih filmova ne smemo da dozvolimo da mnogobrojni klasici ostanu bez srp/hrv titla,bila bi prava steta ....pozzz svima

"mr. and mrs. smith", trenutno nemam vremena , al' računaj da će taj biti preveden.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 18:48

Hvala dariju na titlu

Hvala kloki na informacijama ....

Na zalost , neam titl za Farmers Wife, ali ako naletim negde , okacim ga....

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 18:56
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

"mr. and mrs. smith", trenutno nemam vremena , al' računaj da će taj biti preveden.

QL ....

Evo ja preuzimam za pocetak da cu prevesti MANXMAN (nemi film, nema vise od 200 linija) i JAMAICA IN .... ajd sad , imali neko raspolozen za neke druge filmove ...pozzzz

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.