Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vcd format.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

vcd format.....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Paranoid View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paranoid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: vcd format.....
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 18:34
Dali je ikako moguće iz vcd-a napraviti avi file? Ako je moguće dali je kvaliteta slike bolja?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 19:42
Vrlo je moguće... Imaš brdo programa za to. A razmisli malo o kvalitetu slike Naravno da .avi slika neće biti bolja!!!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 20:19

eto, radije je pametan decko.... a rambo je inace bio decko koji je kao mlad poubijao cijelo selo sa kreditnom karticom.... ughm...nego da malo pojasnim:

dakle, vcd je sh*t i ne znam zasto bi radio vcd, osim ako imas prastari dvd-player koji ne moze ucitavat divx pa si zelis napravit divx film da ga gledas na dvd-u (lijepo sjednes u fotelju pred tv.... to je bolji osjecaj neg zujat zgrbavljen pred monitorom)

npr. gotovo svatko ima NERO program.... s njime eto napravis vcd.

ne znam tocno specifikacije vcd formata ali postoji generalno pravilo.... frejmove kao i kbps-e (kod audio datoteka) vise ne mozes stavit gdje ih nema, kuzis sto zelim reci? ali naravno, ti dobru kvalitetu uvijek mozes napravit losijom (obrnuto ne).

ti mozes video datoteku od npr. 500 kbps pretvorit u 3000 kbps, al tih 3000 kbps ce biti tamo samo teoretski... kuzis? npr. neki program ce prepoznat datoteku kao 3000 kbps jer je takav zapis, ali u praksi taj film ti je i dalje onaj stari od 500 kbps. racunalo ne zna razliku izmedju 500 i 3000, ono samo radi sto mu naredis.

savjet: kupit dvd-player koji moze ucitavat divx i uzivaj brate. (cuo sam da ima dvd-a sto mogu i titlove ucitavat, sad ne znam tocno za to, nisam to vidio)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2006 u 22:36
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

eto, radije je pametan decko.... a rambo je inace bio decko koji je kao mlad poubijao cijelo selo sa kreditnom karticom.... ughm...nego da malo pojasnim:

dakle, vcd je sh*t i ne znam zasto bi radio vcd, osim ako imas prastari dvd-player koji ne moze ucitavat divx pa si zelis napravit divx film da ga gledas na dvd-u (lijepo sjednes u fotelju pred tv.... to je bolji osjecaj neg zujat zgrbavljen pred monitorom)

npr. gotovo svatko ima NERO program.... s njime eto napravis vcd.

Mislim stvarno: ČITAJ ČOVEČE!!!!!!!!!!!
Originalno postovano od strane Paranoid Paranoid piše:

Dali je ikako moguće iz vcd-a napraviti avi file? Ako je moguće dali je kvaliteta slike bolja?

Treba mu program da prebaci iz VCD u DivX!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 09:29

ups, uopce nisam skuzio... a ocito nije ni on

dakle, u tom slucaju pretpostavljam da zelis vcd pohranit kao divx zbog prakticnost i potrebe kolekcije. pa necu duljit onda... kvaliteta ti nece bit bolja, al je mozes 100% ocuvat kad prebacis u divx, a i imat ces format s kojim imas visestruke mogucnosti.

gle, ja ti preporucam jedan ful jednostavan programcic koji se zove 'VCD Gear' ... progooglaj ga, skini i probaj. ja sam koristi taj i bio je ok. al vjerujem da ima i naprednijih. u tom slucaju odi na google i upisi nesto tipa 'VCD to AVI' ili 'VCD to AVI convert' i slicno...

a ti darije si mi postao antipatican... umjesto sto meni gresku nabijas na nos, mogao si samo reci da sam fulo odogovor i Paranoidu dati kakav savjet, jer postas a apsolutno nista korisno ne govoris!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 11:16
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

a ti darije si mi postao antipatican...
... jer postas a apsolutno nista korisno ne govoris!

Što se tiče prvog dela: PA NE MOGU JA BAŠ SVAKOM BITI SIMPATIČAN , A I TI BRATE, MNOGO SEREŠ PA NE MOGU ODOLETI...

Drugi deo tvog posta: TI ĆEŠ DA MI KAŽEŠ!!!!????

Nemoj da ti dajem linkove za neke tvoje postove...!!!!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 15:40

kako dog kazes... delija

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 15:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.