Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem snimanja sa dvd rec.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem snimanja sa dvd rec.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem snimanja sa dvd rec.
    Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 14:17
Imam Pioneer dvd recorder,i vidim par problema.Spojio sam video recorder na njega,slika i ton se normalno reproducira ali svakih par sekundi bljesne minijaturna smjetnja,kao npr.kad loš signal nabije crtu u djeliću sekunde.I druga stvar kad izbrišem dvd-rw umjwesto da mi da ponovno više prostora ili mi ne poveća,ili ne mogu u opće više ništa snimiti,molim savjete,hvala

texas
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 19:29

ja ti mogu samo reci za dvd-rw... jel ga brises na FULL?

brisi na FULL sa NEROM, jer ako brises na QUICK to ce ti stvarat probleme.

Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 20:18
brišem ga na dvd uređaju
texas
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 21:03

koliko traje to brisanje?

ako traje par minuta onda je to sigurno QUICK... ustvari ne znam. ali znam da bi bio najsigurniji da brises dvd-rw na kompu sa NEROM i to sa FULL opcijom

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.