Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ponavljam topic -avi mpg razlika
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ponavljam topic -avi mpg razlika

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ponavljam topic -avi mpg razlika
    Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 19:17

Nedavno sam postavio ovaj topic al niko nista pametno nije rekao nego se pocelo pricat o drugim sranjima pa bi molio samo one koje imaju nesto konstruktivno napisat da odgovore.

Dakle imam film u mpg formatu koji mogu gledati.Skinuo sam titl s ove stranice i preimenovao ga na nacin- ime filma.sub i stavio ih u isti direktorij. Sad kad idem gledat film samo cujem zvuk a nema slike.Cim izbrisem titl opet se vidi normalno.Dosad sam imao samo avi filmove i kad dodam titl na ovaj nacin sve je radilo  OK. Ja se nadam da nisam mogao bit jasniji i da nece opet sve krenit u desetom pravcu. 

I jos jedno pitanje. Jel ima veze kad je titl srt ili sub.Nekad kad skinem titl odavde pa ga extractiram nije ni sub ni srt,jel to neka greska

Hvala 

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 19:38
Ovo je skroz čudno! Da ti uopšte nemaš sliku kad je fajl .mpg, to bi bilo OK. Instalirao bi neke codec-e i gotovo. Ovako????
Kaži mi koje codec-e sve imaš i kojim player-om gledaš filmove ?
Probaj da ne nazoveš film i titl isto, pa da ga naknadno učitaš u film. Vidi da li će ti se i sad izgubiti slika.
Bilo bi poželjno da reinstaliraš postojeći player ili probaj da instaliraš ViPlay i pustiš .mpg film sa njim.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 19:40
I da: nebitno ti je, u principu, da li je .srt ili .sub ili .txt ili ....
Za ono zašta će tebi trebati prevodi je - NEBITNO!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 20:21
Pa ne znama da li je nebitno to oko prevoda....linijski pleyeri (neki) ne mogu ocitati titlove koje SW ne moze ocitati.   Tj, koji su neispravni.

Inace, ako nemas neki konflikt codeca koji je moguc, najbolje ti je da ti lepo od toga nacinis jedan .avi ili dva ako ti se da, pa uzivaj.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 20:28
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Pa ne znama da li je nebitno to oko prevoda....linijski pleyeri (neki) ne mogu ocitati titlove koje SW ne moze ocitati.   Tj, koji su neispravni.

Znam sve to ali čovek očigledno gleda na kompu, a za to mu je skroz nebitna ekstenzija prevoda! Mada, većina novih linijskih player-a podržava sve žive tipove prevoda....
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2006 u 23:30

Ajde konacno da neko nesto napise. Svi drugi filmovi mi rade normalno sa titlovima (svi su avi) sa ove stranice.Jedino ovaj mpg nece da radi.Nije do codeca jer cim maknem titl iz direktorija gledam normalno taj mpg film.

Nista probacu ga prebacit iz mpg u avi pa cemo vidjet

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 00:06

koliko ja znam za MPG/MPEG codeci ne trebaju... ako mi ne vjerujete, snimite svjeze windowse i bez codeca probajte pokrenut neku MPEG datoteku.

dakle, da gradivo ponovimo... MPEG ne trazi codec. AVI trazi codec jer to je kodirana video datoteka (divx, xvid), a codeci ne dolaze u instalaciji windowsa osim WMV/WMA koji su microsoftov proizvod pa se podrazumjeva..

za AFS, ASX i ine formate ne znam.... nisam probao...

jesam u pravu za ono gore?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 00:07

kad budes prebacivao iz MPEG u AVI koristi najnoviji DIVX codec i konvertiraj na max kvalitetu...

samo moja preporuka ako ti je stalo do kvalitete filma! konverzija traje u prosjeku sat i pol!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.