Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - koji codec?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

koji codec?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: koji codec?
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 19:58
kad skidam ove HR HDTV ripove(700mb) serija slika je savršena dok je ne stavim na fullscreen a onda se na desnoj strani pojave neke crte,jel to do codeca?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 21:57
evo sad sam isprobao na linijskom playeru(lg dvx9900) i tamo nema slike,ide titl i zvuk(ac3)..hmm..a to je xvid format,zaš ga ne pušta?nemam blage
bi li onaj firmware pomogao?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 22:10

ja se bas ne kuzim,al ocito je nesto sa kodekom...

kazes nece ucitat na linijskom plejeru? a ne znam... ja koji se ne kuzim, ja bi uzeo najnoviji divx codec i rekodirao cijelu stvar sa maksimalnom kvalitetom (tzv. insane quality). trajalo bi oprilike sat i pol (na mom kompu) al onda bi valjd sve bilo ok...

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 22:12

probaj skinut najnovije kodeke... ak je xvid, onda skini najnoviji xvid.

eh da, i ako trebas najnoviji divx, odi na sluzbenu stranicu i skini, a ja cu ti privatnom porukom poslat serial number tak da ga mozes regat

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 14:22
e aj pošalji serial na pm, thnx
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.