Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - šta da radim?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

šta da radim?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: šta da radim?
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 14:23
ovako..danas sam opet formatirao komp i brisao dosta stvari da oslobodim hdd jer od sutra imam flat adsl pa da imam na šta skidat stvari,ali mi se internet konkecija nekada sama prekine,bez nekog razloga, i onda kad želim opet se spojit ide samo ono dialing...i ništa se ne dogodi,a usb adsl tada ne želi ni prepoznat i moram resetirat komp i tako svako malo,e to mi je dopizdilo i zato sam danas opet formatirao,instalirao i nove antivirusne programe i opet ista stvar...
u čemu je caka?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 23:42
takav isti problem imam i ja al imam dial-up vezu, ali ne događa mi se to baš svaki put. najviše mi smeta kad moram restartati windovse
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 00:07

preselite se u drugu drzavu

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 00:21
very funny...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 13:39
I meni se to desi ali retko, jedino kad komp zabaguje. Namesti tamo u opcijama da ti se automatski sam konektuje mozda to uspe. I vidi sa drugima koji imaju ADSL kod tvog provajdera da li imaju problema

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 15:12
zašto si spojio adsl preko usb-a? veza bolje radi preko lan kartice...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 15:58
Mozda misli na usb izmedju modema i kompa :)
Ja imam ADSL i ne koristim LAN, valjda treba ako hocu da umrezim 2 ili vise kompa, zar ne?

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 16:42
DSL bolje radi preko mrezne kartice, pa ako ju nekoristite ubodite modem u lan umjesto usb-a, naravno ako imate modem koji moze i preko lana i usb-a.
ako si iz hrvatske, predpostavljam da imas od T-coma DSL, nazovi besplatni broj 0800-9000, to ti je sluzba za korisnike, i pomoci ce ti oko toga, samo reci u cemu je problem, oni bi ti to trebali znati rijesiti ;)
To sam ja...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 16:45
treba vidjet kako spaja adsl modem na komp... preko usb-a ili lan kartice...

- da bi umrežio trebaš router i kablovinu... negdje i switch

Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 19:11
Ak se spajaš prek Siemens-ovog a-100-i nije ni čudo na njemu je zabilježeno najviše izbacivanja dok ne izađe novi firmware vidjet ćemo, ja ga imam izbacivao me al više ne. Ima još nekih modema sa kojima prekida vezu al to ono 2-3 u mjesecu.
Na vrh
Semmy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Semmy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 22:14
@ Spooking daj napiąi koji uređaj imaą,(mada ja pretpostavljam da imaą siemensa)
Inače je bolje preko mreľne to se slaľem,i najbolja je direktna konekcija,znači upaljen uređaj non-stop,bez dial-up konekcije,ali premalo si nam informacija dao

btw.kad god sam imao problema zvao sam sl.za korisnike i u roku 24 sata su doąli i zamjenili mi uređaj,sad viąe nemam problema,pa tako i ti napravi,jer tu ti OS nije upitan sigurno,pogotovo ąto si sve nafriąko instalirao....
Mr.D.j
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 01:36
Originalno postovano od strane Semmy Semmy piše:

@ Spooking daj napiąi ... imaą,... da imaą ... mreľne to se slaľem,i... doąli ...sad viąe ... pogotovo ąto si sve nafriąko instalirao....

Nema nikakve veze sa temom, ali vidi kako ti ispadaju slova????
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 20:36
ima neke talibanske postavke tipkovnice.. odi u control panel i stavi na CROATIAN, pobogu

Ažurirao bboy_drax
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 20:59
evo sad mi već 2dana šljaka normalno...nijednom me nije isključio..48sati sam već spojen bez prestanka
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 22:43
Pa kako? Meni se odspoji svaka 24h i kad sam ih pitao zažto, rekli su da je tako svima zbog toga što se svaka 24h mjenja IP..
Jel su to sad promjenili, ili.....?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 23:32
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

ima neke talibanske postavke tipkovnice.. odi u control panel i stavi na CROATIAN, pobogu

ima neke talibanske postavke tastature.. idi u control panel pa u Regional i Language options pa Languages pa details i stavi na SERBIAN, pobogu

Mada to može biti i do browser-a.... i njegovih podešavanja...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 23:53

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

ima neke talibanske postavke tastature.. idi u control panel pa u Regional i Language options pa Languages pa details i stavi na SERBIAN, pobogu

Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 01:43
Meni se desavalo isto da mi je pucao net(kablovski) ali kad probam npr da povucem dosta stvaripo 5-6 fajlova odjednom).Rekose mi da hoce da pukne ruter tada i da se zbog toga desava.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 07:54
evo jutros se isključio,al inače bi se sam spojio tj. ono gdje piše kolko je primljeno/poslano na konekciji bi se samo maknulo i krenulo od 0,a trajanje veze bi bilo tih 20-30sati
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 15:51
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Pa kako? Meni se odspoji svaka 24h i kad sam ih pitao zažto, rekli su da je tako svima zbog toga što se svaka 24h mjenja IP..Jel su to sad promjenili, ili.....?

Meni komp non-stop radi i retko se desi da mi se net sam iskljuci. Obicno kad ja sama posle npr 2 dana aktivnog rada restartujem komp onda mi se promeni IP

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.