Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dvd meni
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dvd meni

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nikica008 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dvd meni
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 19:24
imam 3 video clipa i par slika od kojih bi htio napraviti dvd sa menijem je ima neki tutorijal za izradnju kako da ubacim slike kao specijalni dodatak na dvd + da napravim meni ili s kojim programima se to radi 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 19:30
Sve što ti treba je Adobe Encore DVD!
Kad ga instaliraš odi poh help i tamo imaš tutorijal za ono osnovno... Inače je program dosta kompleksan i jako puno toga možeš s njim napraviti..Ali kad ga jednom skužiš toliko je intuitivan da ti sve s vremenom postaje automatizam, a ovakve jednostavne zadačiće kao što si ti naveo ti ne bi trebao biti problem skužit!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 09:59
Možeš i sa DVD LAb Pro,ali taj je isto komplikovan
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 16:50
Najbolje je da si instaliraš te programe i odabereš i kojem ti je lakše radit...
Encore je deklarirano alat za profesionalnu upotrebu, makar i DVD Lab ne zaostaje tako puno po funkcijama... Makar sve one funkcije koje ćeš ti trebati ćeš SIGURNO naći u oba, tako da bi ti glavna smjernica trebala biti lakoća snalaženja, a to je individualno...
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 16:59
ocu pokusati cu za sad adobe encore dvd

ima crack
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 00:22
Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

ima crack

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 00:47
mislim je ima ko crack serial keygan ili sta vec 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 00:49
Problem rešen za Adobe Encore DVD...

Ažurirao darije
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 00:56
imam ja dvd lab pro 2.0 sa krkom!

evo ti krek ili serijal (ne znam šta je jer nemam program pa nisam probao)

Adobe Encore DVD v2.0

Crack ili Serijal

Ažurirao AcaN
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 00:58
naso crack 

@AcaN ajde posalji i dvd lab pro na nikica008@yahoo.com ako nije problem
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 01:00
to je za dvd lab pro a evo ti iznad za taj encore dvd,pa vidi jel odgovara

- Armin van Buuren

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 01:10

napisao sam da sam nasao za adobe encore ali hio bih vidjeti koji mi vise odgovara dvd lab ili adobe encore pa ako mozes poslati program zajedno s crackom na mejl ili postaviti na rapidshare ili nesto slicno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.