Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim sajnfelda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim sajnfelda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim sajnfelda
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 22:50

sve ... daklem sve... bez da išta fali od epizoda  i sezona

ali da bude na sto manje DVDa... daklem neki osrednji kvalitet jer nemam mnogo serija da ponudim...  al imam filmova zato...

uglavnom na koliko dvda dolazi sajnfeld i tako to... prvo me uputite u problematiku

Ažurirao komunjara
Na vrh
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 23:05
ja ti imam seinfeld svih 9 sezona na 9 dvd-ova,ak te zanima slika ili cijena,javi mi...ostavim ti screen-ove ako hoces
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 23:18
uzmi od njega... :))) slika mu je fajn

p.s. sajnfeld...

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 23:24
ja ti imam prvih sest sezona na 5 dvd-a. snimano s nove tv. slika odlicna. ostatk mi dolazi kad zavrsi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 23:34
ajd nabaci screen :)

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2006 u 23:50
ne znam stavit slike

Ažurirao monkey
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 00:07

mogu sutra nabaviti za 25 eura

ali mi se ne kupuje

ionako će stajati na gomili mjesecima... stoga samo razmjena

da da ne znam kako se čita

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 14:04
evo screenovi od Monkeya...

p.s. ubuduće:

ODEŠ NA IMAGESHACK, UPLOADAŠ TAMO SLIKE, (STAVIŠ DVIJE KVAČICE U DVIJE OPCIJE - ONDA TI BUDE OVAKVE VELIČINE), KOPIRAŠ (COPY-PASTE, CTRL+C, CTRL+V) PRVI LINK U DRUGOJ SKUPINI LINKOVA OVDJE U POLJE ZA PORUKU I TO JE TO...

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 14:28
fala zlatko!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 16:54

daklem samo razmjena

sve ću vas imati u vidu kada završim 2-3 razmjene... onda vas kontaktiram  tojest onog ko mi bude najpovoljniji/pouzdaniji

ali slab sam sa serijama... pa ako vas filmovi zanimaju

Na vrh
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2006 u 00:14
ako bi uzimao seinfeld uzmi od monkey-a jer je lik veoma pouzdan i nece te zaje... 

Ažurirao Zy-Blade
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.