Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - USTIMAVANJE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

USTIMAVANJE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cypher View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: USTIMAVANJE
    Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 14:11
Kada hocu isprintati u nero cover designu naljepnicu za cd/dvd nemogu je nastimati tocno na dimenzije koje su na papiru. Uvik mi pobigne gori. Namistim u neru tip papira i sliku na tu dimenziju ali nikako da ispadne tocno.(printer hp psc 1410-papir avery L6043). Jeli netko to vec radio pa je mozda imaisti problem?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 14:55
U Nero Cover Designer imaš tačno nacrtane ivice za željeni oblik ( krug ili kvadrat). Iskopiraš lepo sliku na željenu stranu, paje razvučeš ili skupiš do ivica za taj oblik...
Ne znam, mislim, šta ti je problem u svemu tome???
Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 18:17
Problem je u tome sta svaki put kad kopiram sliku za cd trebam potrosit nekoliko papira i boje dok je ustimam za namistit jer kad je namistim na onaj orginalni predlozak cd-a od tog papira uvik ode ukrivo, a papir original za taj predlozak u neru i kad je razvlacim i rastezem 
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 19:31
nisam skužio ništa od ovog zadnjeg posta... možda printer ne uvlači papir kak treba, pa ti svaki put ode ukrivo...

ti napisao:

- '...kad je namistim na onaj orginalni predlozak cd-a od tog papira uvik ode ukrivo, a papir original za taj predlozak u neru i kad je razvlacim i rastezem...' -

--- pojasni što si želio reći s ovime?

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 21:31
Uvuce printer papir normalno ali kad ucitam u nero cover designu iz liste papira papir koji ja imam a to je avery L6043 -izbaci ti predlozak za cover od tog papira i za cd. I kada ucitam sliku ne za cover nego za cd(medij) rastegnem je, namistim po okviru i idem na printanje ,ali nikada mi ne isprinta tocno na papiru(na naljepnici za cd, na papiru su za 2 kom A4 format) kako sam namistio na tom predlosku u neru za taj format papira.   
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 23:46
aha... to si htio reći, nemam pojma

p.s. nisam nikada printao omot za cd (medij)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 02:57
Slušaj: nije mi baš jasno ovo tvoje pisanije, ali odradi ovako i nećeš imati nikakav problem!

Ovde je sve jasno...

Stavi lepo papir A4, ali i da ne staviš njega može se podesiti za druge formate...

Klikneš na "print", otvori ti se novi prozor:u "setup" podesiš isti papir koji si malo pre stavio...

Ovde lepo odštikliraš nepotrebne elemente i klikneš OK...

Kažem ti, ako sve ovako podesiš, nema šanse da ti ispadne loše!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.