Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim slijedecu seriju i crtice!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim slijedecu seriju i crtice!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim slijedecu seriju i crtice!!
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 14:29
Pozdrav.E ovako,ako netko ima za razmjenu ili prodaju,hitno trazim smallville seriju,sezonu 4 i 5,sve epizode.Moze sa titlom ili bez,svejedno je ali je jako jako hitno!Molim vas za pomoc.Moze u divx-u ili dvd-u ali neka je ok slika.Isto tako trazim crtice he-man ali one stare iz 80-ih ako je ikako moguce!hvala puno!!
Na vrh
Zy-Blade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zy-Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 14:39
ja ti imam smallville sve sezone,ako te zanima javi se na mail:zy-blade@net.hr

btw:jel imas mozda msn,prijevod je hrvatski i kvaliteta je HDTV...ako te zanima kako izgleda slika odi pod Prodajem serije...tamo sam stavljao screen-ove

Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 14:56
stari hvala ti puno!!ako je kvaliteta hdtv znam da je ok!javljam ti se na email ovog trenutka da se dog.Hvala!!!!!
Na vrh
zoceshark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoceshark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 15:34
Bok

imam ti je smallville 4 sezonu dvd copy sa hrv titlovima i 5 sezonu hdtv sa hrv titlovima, te stari He-man obje sezone  dvd ripp na 5 dvd-a

javi ako te zanima i posalji mi svoj popis
shark
Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 15:51
Hvala stari,culi smo se preko maila ti i ja jucer!Hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.