Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VHS kazete
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VHS kazete

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
markoruzic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markoruzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VHS kazete
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 16:40
ima li ko na VHS kazeta koje stare serije ili filmove jer ih mogu presnimiti na DVD  nek se javi
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 20:18

jel treba tebi vhs filmova ili samo nudis uslugu presnimavanja?

ps, jesi kupio novi komp, jos uvijek trebam par filmova od tebe:)

Na vrh
markoruzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markoruzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 20:40
25.9 kupujem comp, i sebi bi presnimio ako imaš što starih filmova ili crtića na vhs
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 21:14
A ti još nisi ušao u 21. stoljeće!

Zašto na vhs? Pa daj se malo osvrni oko sebe, jel te kazete još postoje?
Mislim da više ni ne prodaju videorekordere!

Uostalom, na vhs-u ćeš ovdje na ovom forumu jako malo toga naći, za razliku od ostalih, SUVREMENIJIH medija.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 21:33
E vala baš!!!!
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 22:02
pa valjda vhs da se presnimi na dvd jer ima dosta ljudi koji su snimali prije serije filmove kojih jos nema na dvdu
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 22:59

od VHS-a imam originale:

Dracula 2000

Bravo Two Zero

Predator 1

Predator 2

Mission Impossible 2

Vampiri (John Carpenter)

sto se mene tice, ako trebas, ja ti ih mogu i prodat, meni ne trebaju! a ako zelis kad se budemo trejdali mozes ti meni one filmove za par vhs-a! eto!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 23:47
Ajde reci što bi to tebe zanimalo na vhs-u? Pa da vidimo može li se to nabavit na SUVREMENIJI način...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.