Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim Serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim Serije

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
consumed View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim Serije
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 14:27

dakle, trebam:

Seinfeld - sve
Will And Grace - sve
House M.D. - sve

tko je za razmjenu neka mi se javi na pm pa mu pošaljem svoj popis serija. thanx.

Ažurirao consumed - 28.Prosinac/Dec.2006 u 19:38
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 14:45
Pa čovječe to sve imaš u svakom videoklubu !!!!
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 18:30
imam 3 sezone twen peaks
Na vrh
consumed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 12:38
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 12:50
ja ti imam OZ
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
consumed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 12:51
prodaješ ili mijenjaš?
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 12:54
ja sam za razmjenu na koliko je dvd-a 24???
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 13:30
ja takodjer trazim dead like me, a trebam i cijeli 24.
u zamjenu imam:
mucke:4sezone
seinfeld sve
red dwarf sve
st:enterprise sve
monty pithon fc sve
band of brothers
mr bean
i 60-ak divx-a
na pm. pls ako nije problem
Na vrh
Vurdlak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vurdlak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 13:56
ja imam sve dosad izasle southparke, s time da je zadnji kojeg imam od juce izasao... pogledaj na donjem linku pod serije
Coolest of net: Lord Of Net
Web Zarada tu: StormClix
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 12:55

I ja trazim TWIN PEAKS i OZ (sve)

dejan-sl kako to mislis imas 3 sezone twin peaksa,a snimljene su samo dvije od ukupno 29 epizoda?

Je li itko od vas zainteresiran za ovakvu razmjenu: ja vama filmove (dvd ili divx)ili mp3 albume koje nemate?Sta kazete?

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 19:25
imam ja sve od OZa (5dvd-a), al mi se ne da mijenjat

Na vrh
zumbulce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zumbulce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 15:10

RAZMENA SERIJA I DIVx FILMOVA... spisak zatraziti na mail:

djtchuka@yahoo.com

Zumbulce
Na vrh
consumed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2005 u 13:21
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 21:42

ima li tko cijeli TWIN PEAKS ????

a tražim i The Dead Zone i The Twilight Zone ???

ako tko ima neka javi???

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 21:49
imam ja
Na vrh
consumed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 19:57
update!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:17
Imam  CEO  South park.
Bez potpitanja, ceo(tacka)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
consumed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj consumed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 09:06
hehe, ali moram postaviti potpitanje.. ;) budući da puno ljudi ima southpark u RealMedia formatu.. ja tražim baš dvd/hdtv ripove..
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 15:37
ja imam southpark dvd/hdtv-rip, sve epke na 6dvda(cini mi se) i ovih 5-6 najnovijih
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 20:32
Moji su  na  4 DVD-a, pa racunaj, sve avi fajlovi  i  malo mpg fajlova. Nista od  real media formata.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,367 sekundi.