Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Take.the.Lead.DVDRip.XviD-DiAMOND
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Take.the.Lead.DVDRip.XviD-DiAMOND

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Take.the.Lead.DVDRip.XviD-DiAMOND
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 19:38
Ima tko titlove za ovaj filmić
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
skoda_emil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 20:39

Ima ga na sajtu
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zaąto je to uradio i ľali zbog toga
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 23:26
ali ne za dvdrip   
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2006 u 11:36

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

ali ne za dvdrip   

Ja sam uploadovao za DVDRIP (onaj sa DORADITE!) ali ima 2 dela u filmu (po nekoliko min) koji nisu prevedeni, i ubacen je ENG titl na tom mestu, jer je DVDRIP Unrated verzija, a ona je malcice duza od one koju smo imali ranije.

Pa ako je neko raspolozen neka to do-prevede :)

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2006 u 11:46

Znaci da dajes autorska prava bilo kome da doradi tvoj titl? Ovo je veliki napredak, moram da priznam.

Pozdrav Genije.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 08:50

Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

Znaci da dajes autorska prava bilo kome da doradi tvoj titl? Ovo je veliki napredak, moram da priznam.
Pozdrav Genije.

Prevod uopste nije moj, ja sam ga dobio od prijatelja jos u vreme TS verzije. Samo sam sinhronizovao sa DVDRip verzijom, i ubacio delove na engleskom koji su falili.

U originalnom titlu nije bilo nicijeg potpisa, niti sam se ja potpisivao, tako da ko god zeli moze da sredi titl, i neka ga uploaduje ovde, nemam nista protiv.

Vec sam ranije rekao da nije bitno ko je autor nekog titla, bitno je da se titl pojavi i da se filmovi gledaju. Uopste i ne razumem ljude koji se nerviraju i svadjaju oko toga sto je neko obrisao njihov potpis i stavio svoj, kao da je neka utakmica pa se broji rezultat...
Gledajte ljudi filmove, od svadje nema koristi. Oni koji od prevoda prave biznis, sretno im bilo... meni je bitno da se prevod pojavi, da mi neprevedeni filmovi ne stoje zaglavljeni na HDD-u.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 12:38
Genije! Samo sam se salio.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 16:34
ovaj a i svi ostali titlovi ovde za TAKE THE LEAD ne odgovaraju DVDRIP verziji filma jer titlovi su oko 1h 30min, a DVDRIP verzija traje 1h 56min...
ZANIMA ME JEL NEKO GLEDAO DVDRiP verziju sa ovim titlovima pre nego sto ih je uploadovao???
Dajte ljudi nakacite prevod koji je dobar, 2 dana se cimam da ga sredim u SbtlWorkshop-u ali mi ne ide... moram line po line...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 11:05

Originalno postovano od strane let4mi let4mi piše:

Dajte ljudi nakacite prevod koji je dobar, 2 dana se cimam da ga sredim u SbtlWorkshop-u ali mi ne ide... moram line po line...

Pa eto... Kad to sredis ti uploadujes, pa svi mi imamo koristi... Kad si vec poceo da se mucis, zavrsi do kraja.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 19:16

sobzirom da ga jos nema, tj dvd rip... ja sam poceo da prevodim taj engleski deo pa cu da ga uploadujem. ukoliko je neko vec zapoceo i vlizu je kraja prevoda, neka kaze da ne trosim vreme na taj prevod. imam u planu jos neke duze verzije da sredjujem...

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 19:38
bog ti dao zdravlje u tom poslu beli maZe.. hehehe

nadam se samo da ce ti upload raditi kad bude trebalo
:D
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 21:40

zavrsen. sada samo da ga uploadujem. napomena... nisam vodio razuna o ch dz sh... :( zurio sam da ga zavrsim. ko bas zeli da ga doradjue, eto mu manji posao.

svima srecno i nazdravlje ovaj film

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 23:49
i tebi takodje sve najbolje samo izgleda da upload ipak slabo radi jer jos uvek nema tvog prevoda, hehehe
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 18:55

ubio sam se sinoc da nadjem gumb za upload!!!! rekoh sebi, dosat je danas, uradicu ujutru... i sad sam dosao sa posla i video da je neko vec okacio sredjen titl! u svakom slucaju je bolji prevod od mog, sa svim kvakicama i kukicama. nije mi zao sto sam prevodio "uzalud", film je dobar.

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 19:28
nemoj se demoralisati

btw, gumb (ili dugme, za nas sa druge strane drine )
se nalazi odnosno trebao bi se nalaziti skroz dole na dnu stranice one prve gde je izlistano zadnjih 20-ak prevoda.. pa skroz dole...

mislim da nije potrebno da budes registrovan jer mozes upisati bilo sta pod uploader.... ali meni je uvek radilo.. samo kad uploadujes prevod i dobijes poruku "gotovo" ili kako vec... uradi refresh stranice ali ne te stranice nego one prve... i videces svoj prevod na vrhu liste

kod mene je ovo radilo UVEK, a koristim firefox. (izbegavaj "space" u imenima, pisi sve spojeno ili sa "_" ako vec mroas)
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 23:31
@ divxgenius

Ja bih rado da s vremena na vreme nesto uploadujem al je nesto na site-u gadno trokiralo (vec mesec dana ne mogu nista da uploadujem...)  Kako vi ljudi uspevate - video sam vec ovu temu na forumu - al kome onda da saljem? Nekome od vas na PM??
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 00:11
a zasto ne skinete firefox sa www.getfirefox.com   pa lepo sa njim radite kao i ja
ako radi meni radice i vama..
apelujem na ljude koji se malo razumeju, neka neko nadje ili napise sto jednostavniju php skriptu, ili java script koji uploaduje fajl od posetioca preko polja za unos u folder na serveru i unosi odgovarajuci kljuc u bazu...
I NEKA SE STAVI OPCIJA ZA UPLOAD NA VRH STRANICE IZNAD PREVODA A NE ISPOD NJIH... I NEKA BUDE UOCLJIVA, KRUPNA SLOVA, VELIKI "GUMBICI"

DA SE ljudi vise ne muce
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 01:25
pa nisam ja corav!!! samo dugme za upload NE RADI...
btw. koristim firefox
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 02:10
xWolf ima pravo polovici ljudi ne radi upload  treba admin poduzet nesto s time
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 17:38

Ne radi upload?? Stvarno?!

Mora da niste bili dobri < =text/>

radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.