Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NUMERIRANI POPIS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NUMERIRANI POPIS

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lucky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NUMERIRANI POPIS
    Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 09:44

Zanima me da li mislite da bi bilo dobro da se u popisu filmova (za razmjenu) uz naziv filma stavi redni (serijski ili kako god već) broj. Mislim da bi na taj način bilo puno lakše pratiti nove naslove koji su pridodani popisu. Samo numeriranje nije neki veliki posao pa mislim da bi svatko tko trejda filmove vrlo lako mogao svom popsu pridodati brojeve.

lUcky
Na vrh
Fatal Error View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fatal Error Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:26
Svakako majstore, prvenstveno ja recimo imam identifikacijski broj čisto radi boljeg snalaženja, jel stvarno ne znam kako bi to bilo da mi niti jedan film ne sadrži svoj CDID, a inače većina ima navedenu godinu izdanja svakog filma, jel ti pomoću bilo kakavog drugog broja, ID-a il kak to god već zovete ne možež predpodstavit dal je film noviji ili stariji, mislim može biti film nov na popisu ali kad je snimljen, to baš i ne. 
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:30

Slažem se s tobom, mislio sam reći da uz sve uobičajene podatke(žanr, godina, glumci ...) ide i broj.

lUcky
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:32
tako je, taj broj jednostavno više pomaže tebi nego ikom drugom....pa tko bi se snašao među 1500 diskova da nisu numerirani i poredani...jako tešto..
Jedino jeproblem ako ih nisi numerirao, i onda nakon 1000-itog diska se sjetiš to radit, e onda će ti to biti malo duđi posao, a i trebat će ti dobra organizacija...
No ne moraju nužno biti samo brojevi, možeš označit recimo kao D67 - recimo spin D, disk 67 ili druge slične oznake....
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 10:42
Pa mislim da većina imam popis rađen u Excelu a tamo zbilja nije problem sortirati i numerirati. Ja sam prvenstveno mislio na to da mi međusobno možemo lakše pratiti nadopunu "novijih" filmova koje je netko od nas nabavio, npr. da znaš da si kod mene pregledao ili razmjenio filmove do broja 1000 pa kada vidiš moj novi popis do broja recimo 1200 da nemoraš listati svih 1200 naslova nego samo zadnjih 200.
lUcky
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 11:51
Pa eto i to je prednost tog - NUMERIRANJA

Ažurirao Dngy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.