Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EVO MALO PREVODA ZA RAZONODU
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EVO MALO PREVODA ZA RAZONODU

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EVO MALO PREVODA ZA RAZONODU
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 17:07
Imam jos od novih ali su ih pederi nalepili
Na vrh
rvalsorim View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rvalsorim Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 17:23
bravo majmune......samo ti kupuj od pedera....i uploadaj.....mi čekamo ovdje...!
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 17:46

kakav čovjek, kakav rječnik...

za pobljuvat se..

< =text/>
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 18:21
tiosave....
probaj sa najnovijim subripom
verzija 1.50b3 (ima na http://zuggy.wz.cz/ )

ima tamo opcija za ripanje teksta koji je u sklopu slike. isto vazi i za sve ostale koji bi da ripaju vhs prevode sa filmova...

probaj malo sa opcijama, trebalo bi da proradi....
pa se javi sa rezultatima (nadam se da se ranije koristio subrip za skidanje u txt sa DVD-a)

srecno!
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 18:24
svaka cast za prevode ovo sigurno si ukrao od B-erp :)

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 18:59
jel mi može ko objasnit kako ukrast te prevode s tog nekakvog B-erp-a? Želim krast prevode i nervirat osjetljive ljude
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 19:13
Oni linkovi za SubRip 1.50b su mi sumnjivi.
Evo sigurnog: SubRip 1.50 Beta
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 19:39
darije, nisu 100%

taj ziggy ili kako se zove je jedan od koautora istog
ako pogledas pod "about" u tom istom subripu, videceg njegovo ime i isti taj home-page

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 19:44
Mislim da bi moderator trebalo da kao na Prijevodima pocne da deli kartone jer ce se ovaj sajt inace sigurno ugasiti. Ja sam samo hteo da podelim sa svima vama titlove koje imam i mislim da je to u redu. A ti sto cekas da mi uploudujemo titlove izuzetno si intiligentan decko. Mislim da je najbolje da molimo tebe i Karamazove da nam date titlove. Inace tata ti je majmun jer da nije nebi napravio takvu volinu kao sto si ti.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:06
tiosave, hvala za titlove
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:08

Hvala takodjer  < =text/>

radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:19
samo da pitam Tiosava..
nadam se da te uvrede nisu upucene na moju adresu..

mislim ne vidim logiku...  ili je to bio neko drugi?
ako sam ti savetovao da probas sa subripom to je bilo iz najbolje namere, jer od verzije 1.5 navodno moze da procita nalepljena slova....  prevashodno sam mislio  na te prevode sto su ugradili u sliku

a to lupetanje i vredjanje ako se odnosi na mene, osecam slobodu i mislim da imam sva prava da se odbranim, jer ako malo bolje pogledas u upload listu podigao sam sigurno 50-ak prevoda od kad postoji sajt, od cega jedno 20-ak bas od u ono vreme novih i aktuelnih filmova koji su mi dosli saka sa ulice...
nove prevode ne stavljam jer sam se prebacaio 100% na download sa interneta, a ljudi koji kupuju filmove vise ne svracaju kod mene da bih uzeo te novitete koju su (mozda) kupili...

uz raniji staz od 15-ak prevedenih filmova, mislim da sam poslednji koji je zasluzio pljuvacinu nekog ko ima samo 13 postova ovde... a uz to je bezobrazan i drzak.. naravno sve to gore ako se odnosi na mene.. ako se odnosi na nekog drugog koji je stvarno zasluzio takav odnos, izvinjavam se i zaboravi ovo sto pise ovde
Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:48
XWOLFU ni slucajno procitaj prvi komentar koji je poslat na vrhu strane
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:49
rvalsorim
Member
Member
bravo majmune......samo ti kupuj od pedera....i uploadaj.....mi čekamo ovdje...!

OPPSSS!

izvinjavam se... nisam video ovu budalu.... znaci nije bilo upuceno meni...
hvala za prevode, i izvini 

Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:51
Odnosi se na rvalsorima
Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:53
Vidis kakva je to dijabola i zbog takvih posle pucaju sajtovi inace ja vise necu odgovarati na njegove bilo kakve provokacije, ignorisacu ga totalno.
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 21:09

Miroslav (rvalsorim) je jedan od naboljih i najvrijednijih prevodilaca i uploadera na ovom (i ne samo ovom) sajtu.

Ovo je bilo stvarno nevaspitano. Ne vidim razlog...  < =text/>

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 21:17
HAHAHA              tako je on je u b-erp ..........

teodor kako si se samo setio a da nisi ti slicajno onaj Alister sto je bio u b-erp

pozdrav svaka cast za titlove.........

Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 21:28

Je, svi ga znaju

Nisam ja taj, samo često rabim njegove titlove

Hvala i jednom i drugom

< =text/>
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 21:32
vidim ja da se taj rvalsorim prepoznao u davno izrecenoj kritici da pederi koji su ustvari najgori pirati i koji se filmovima bave samo zbog para jednostavno nisu ljudi koji su spremni da nesto daju nekome iako znaju da od toga nista ne gube, kao sto ni dobijaju.. njihova logika je jadna: "necu da dajem drugima prevode, jer su ekskluziva bla bla bla, pa ce ljudi kupovati od mene te filmove jer samo ja imam prevode a ako ih dam drugima na net onda ce mi opasti zarada"  ako malo bolje razmislite videcete koliko je ovo jadno i bedno..

i kad se nadje neko da podigne prevode koje je uzeo od ortaka/ kupio na ulici, koje ovi prvi nisu hteli NAMERNO da daju ljudima, onda vredjaju i ponizavaju (i prozivaju)

dabogda vam majka kukala na grobu

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.