Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Verbatim DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Verbatim DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Verbatim DVD
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 00:55
Imam problem sa verbatim dvd-ijevim. Koristim nero za rezanje i Pioneer 110 (mislim mrzi me sad da trazim garanciju :D).
Kad rezem na diskovima 16x (ne brzinom 16x vec na onima koji mogu max 16 ) sve je OK ali na 8x posle ne mogu da ocitam disk kao da je prazan ali je ustvari narezan (mislim da je o tome vec bilo price). Imali neko slican problem i kako resiti (samo mi nemojte reci da ne koristim te od 8x)?
Znaci to se samo desava na verbatim 8x

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 12:28
Mene strasno brine CEO tvoj Windows.
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 14:00
Pa sta drugo da ocekujem kad je crack-ovana verzija :D

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 18:28
Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

Kakav bre Windows to nema veze sa windowsom.To se i meni dešava,to je stvar u tome što sad puno smeća od dvd-a ima.Nema veze što je verbatim kad se on pravi u svakom selu.Imam i ja taj od 16x i nero ga prepozna sa 4x,a onaj onaj od 8x prepozna da ga možeš rezati sa 12x.GDE TU IMA LOGIKE!
Što se tiče toga da neće pročitati diskove dešava se i meni,ali sa onim "Krš" cd-ovima kao "Kvark,Vanguard..."

Ima i kod tog Pioneer 110 jedan problem.Kažu da je fabrički maximalna podržana brzina snimanja 8x i da su ga kasnije "flešovali" i dobili 16x i zato ima dosta tih pioneera-a koji nisu dobri,ja ne znam da li je to tako jer ja imam 108!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2006 u 21:55
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

Kakav bre Windows to nema veze sa windowsom.To se i meni dešava,to je stvar u tome što sad puno smeća od dvd-a ima.Nema veze što je verbatim kad se on pravi u svakom selu.Imam i ja taj od 16x i nero ga prepozna sa 4x,a onaj onaj od 8x prepozna da ga možeš rezati sa 12x.GDE TU IMA LOGIKE!
Što se tiče toga da neće pročitati diskove dešava se i meni,ali sa onim "Krš" cd-ovima kao "Kvark,Vanguard..."

Ima i kod tog Pioneer 110 jedan problem.Kažu da je fabrički maximalna podržana brzina snimanja 8x i da su ga kasnije "flešovali" i dobili 16x i zato ima dosta tih pioneera-a koji nisu dobri,ja ne znam da li je to tako jer ja imam 108!

Izvinjavam se ali ovo je neka vrsta interne šale... Mislim ovo za CEO Windows..
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2006 u 22:24
Dobro je da je šala
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 00:35
I ja sam imao slicne probleme samo nije bio pionir nego nec.Isto tako u pocetku je poceo da me zeza samo sa verbatim diskovima pa je kasnije i sa ostalim diskovima bilo isto.I dan danas mi samo cita princo diskove.U medjuvremenu sam uzeo pionir 111d i on odlicno radi.   
Cheketar
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 12:23
Verbatim DVD-/+R 8x se vise ne proizvodi, pa ako si ga skoro kupila verovatno se radi o fuš diskovima, u svakom slučaju reži na što manjoj brzini, nikako maksimalnoj. Ja sam imao problem sa tim 8x iz jedne razmene, filmovi nisu mogli da se prekopiraju sa diska, ne svi ali većina.
Ignorance is bless.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 13:42
Isti problem imam. Kupi na drugom emstu kao ja verbatim 16x i sve ce iti u redu. Veruj mi, pre neki dan sam unistio 8 komada i pljuvao po neru dokl nisam probao glupiavi DVD xwave i snimio mi je iz prve.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2006 u 09:45
Nisi napisala jesu li ti osmobrzinci plus ili minus. Pioneeri 109 (imao sam ga) i 110 muku muce sa minus diskovima, generalno. Ovaj 111 je suvise kratko u opticaju, o njemu ne znam nista. Generalan savet: drzi se plus diskova i rezi max 8x. A skarta ce uvek biti, u nekoj meri, svako mora da samelje kod Cosa
Na vrh
bhfighter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bhfighter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 08:55
Iskreno,mislili da ti je laser od pisacha ili skroz pri kraju ili otisao skroz. Svi programi za rezanje diskova
ce ti u tim slucajevima ispisati da je sve ok,ali to je zato sto ne mogu ocitati te fizicke promjene na laseru.
A savjet: ubuduce se drzi brzine 4x bez obzira koje je marke medij u pitanju,jer sve preko 4x brzine uticu na to
da ti laser skida previse perforacije sa medija,i pojavljuju se takozvane "crne rupe" u zapisu,sto se rezultira sa problemima prilikom reprodukcije filma na standardnim playerima.
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 09:41
Problem rješava novija verzija nerija.... 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 23:18
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Nisi napisala jesu li ti osmobrzinci plus ili minus. Pioneeri 109 (imao sam ga) i 110 muku muce sa minus diskovima, generalno. Ovaj 111 je suvise kratko u opticaju, o njemu ne znam nista. Generalan savet: drzi se plus diskova i rezi max 8x. A skarta ce uvek biti, u nekoj meri, svako mora da samelje kod Cosa

Kako ja poznajem dvd medije i plejere nikad nije bilo problema sa minus ,nego sa plus medijima.Uvek malo lošiji i stariji dvd rezači ili plejeri su čitali minus ,a imali problema ili nisi hteli čitati plus dvd medije.

Ažurirao AcaN

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 23:19
Originalno postovano od strane Hawkmoon Hawkmoon piše:

Verbatim DVD-/+R 8x se vise ne proizvodi, pa ako si ga skoro kupila verovatno se radi o fuš diskovima, u svakom slučaju reži na što manjoj brzini, nikako maksimalnoj. Ja sam imao problem sa tim 8x iz jedne razmene, filmovi nisu mogli da se prekopiraju sa diska, ne svi ali većina.

Ovo definitivno nije tačno,po tvome onda samo ima verbatim-a od 16x,a to bi bila ludnica,jer niko ne preporučuje veće brzine rezanja od 6x.Onda bi pukli sa prodajom.

- Armin van Buuren

Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 13:40
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Originalno postovano od strane Hawkmoon Hawkmoon piše:

Ovo definitivno nije tačno,po tvome onda samo ima verbatim-a od 16x,a to bi bila ludnica,jer niko ne preporučuje veće brzine rezanja od 6x.Onda bi pukli sa prodajom.

U BGu apsolutno nigde ne moze da se nadje Verbatim DVD-R 8x, pitao sam u nekoliko radnji za doticni medij koji sam dugo koristio i svi su mi rekli da se vise ne priozvodi, mozda ovo i nije tacno, ne znam, tako su mi rekli. 
Ne razumem zasto bi pukli sa prodajom, pa niko te ne tera da rezes na maksimalnoj brzini.
Ignorance is bless.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 14:11
Pa zašto onda praviti dvd koji može da se reže sa 16x,a ne rezati ga sa toliko brzina nego sa manje,pa to je onda promašaj.
Isto kao da kupiš ferrari koji može ići preko 300,a svi ga voze 120.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 14:22
Pa zato što tim proizvodom pokrivaju sve zahtjeve kupaca....od onih koji će snimati 2x do onih koji će max brzinom! Logika!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,253 sekundi.