| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Verbatim DVD |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Verbatim DVDObjavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 00:55 |
|
|
Imam problem sa verbatim dvd-ijevim. Koristim nero za rezanje i Pioneer 110 (mislim mrzi me sad da trazim garanciju :D).
Kad rezem na diskovima 16x (ne brzinom 16x vec na onima koji mogu max 16 ) sve je OK ali na 8x posle ne mogu da ocitam disk kao da je prazan ali je ustvari narezan (mislim da je o tome vec bilo price). Imali neko slican problem i kako resiti (samo mi nemojte reci da ne koristim te od 8x)?
Znaci to se samo desava na verbatim 8x |
||
|
||
![]() |
||
darije1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 12:28 |
|
|
Mene strasno brine CEO tvoj Windows.
|
||
|
Za sad bez dobrog potpisa
|
||
![]() |
||
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 14:00 |
|
|
Pa sta drugo da ocekujem kad je crack-ovana verzija :D
|
||
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 18:28 |
|
Kakav bre Windows to nema veze sa windowsom.To se i meni dešava,to je stvar u tome što sad puno smeća od dvd-a ima.Nema veze što je verbatim kad se on pravi u svakom selu.Imam i ja taj od 16x i nero ga prepozna sa 4x,a onaj onaj od 8x prepozna da ga možeš rezati sa 12x.GDE TU IMA LOGIKE! Što se tiče toga da neće pročitati diskove dešava se i meni,ali sa onim "Krš" cd-ovima kao "Kvark,Vanguard..." Ima i kod tog Pioneer 110 jedan problem.Kažu da je fabrički maximalna podržana brzina snimanja 8x i da su ga kasnije "flešovali" i dobili 16x i zato ima dosta tih pioneera-a koji nisu dobri,ja ne znam da li je to tako jer ja imam 108! |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
darije1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2006 u 21:55 |
|
Izvinjavam se ali ovo je neka vrsta interne šale... Mislim ovo za CEO Windows.. |
||
|
Za sad bez dobrog potpisa
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2006 u 22:24 |
|
|
Dobro je da je šala
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Cheketar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 00:35 |
|
|
I ja sam imao slicne probleme samo nije bio pionir nego nec.Isto tako u pocetku je poceo da me zeza samo sa verbatim diskovima pa je kasnije i sa ostalim diskovima bilo isto.I dan danas mi samo cita princo diskove.U medjuvremenu sam uzeo pionir 111d i on odlicno radi.
|
||
|
Cheketar
|
||
![]() |
||
Hawkmoon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 12:23 |
|
|
Verbatim DVD-/+R 8x se vise ne proizvodi, pa ako si ga skoro kupila verovatno se radi o fuš diskovima, u svakom slučaju reži na što manjoj brzini, nikako maksimalnoj. Ja sam imao problem sa tim 8x iz jedne razmene, filmovi nisu mogli da se prekopiraju sa diska, ne svi ali većina.
|
||
|
Ignorance is bless.
|
||
![]() |
||
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 13:42 |
|
|
Isti problem imam. Kupi na drugom emstu kao ja verbatim 16x i sve ce iti u redu. Veruj mi, pre neki dan sam unistio 8 komada i pljuvao po neru dokl nisam probao glupiavi DVD xwave i snimio mi je iz prve.
|
||
![]() |
||
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2006 u 09:45 |
|
|
Nisi napisala jesu li ti osmobrzinci plus ili minus. Pioneeri 109 (imao sam ga) i 110 muku muce sa minus diskovima, generalno. Ovaj 111 je suvise kratko u opticaju, o njemu ne znam nista. Generalan savet: drzi se plus diskova i rezi max 8x. A skarta ce uvek biti, u nekoj meri, svako mora da samelje kod Cosa
|
||
![]() |
||
bhfighter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 08:55 |
|
|
Iskreno,mislili da ti je laser od pisacha ili skroz pri kraju ili otisao skroz. Svi programi za rezanje diskova
ce ti u tim slucajevima ispisati da je sve ok,ali to je zato sto ne mogu ocitati te fizicke promjene na laseru. A savjet: ubuduce se drzi brzine 4x bez obzira koje je marke medij u pitanju,jer sve preko 4x brzine uticu na to da ti laser skida previse perforacije sa medija,i pojavljuju se takozvane "crne rupe" u zapisu,sto se rezultira sa problemima prilikom reprodukcije filma na standardnim playerima. |
||
![]() |
||
kidr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 09:41 |
|
|
Problem rješava novija verzija nerija....
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 23:18 |
|
Kako ja poznajem dvd medije i plejere nikad nije bilo problema sa minus ,nego sa plus medijima.Uvek malo lošiji i stariji dvd rezači ili plejeri su čitali minus ,a imali problema ili nisi hteli čitati plus dvd medije. Ažurirao AcaN |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 23:19 |
|
Ovo definitivno nije tačno,po tvome onda samo ima verbatim-a od 16x,a to bi bila ludnica,jer niko ne preporučuje veće brzine rezanja od 6x.Onda bi pukli sa prodajom. |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Hawkmoon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 13:40 |
|
U BGu apsolutno nigde ne moze da se nadje Verbatim DVD-R 8x, pitao sam u nekoliko radnji za doticni medij koji sam dugo koristio i svi su mi rekli da se vise ne priozvodi, mozda ovo i nije tacno, ne znam, tako su mi rekli. Ne razumem zasto bi pukli sa prodajom, pa niko te ne tera da rezes na maksimalnoj brzini. |
||
|
Ignorance is bless.
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 14:11 |
|
|
Pa zašto onda praviti dvd koji može da se reže sa 16x,a ne rezati ga sa toliko brzina nego sa manje,pa to je onda promašaj.
Isto kao da kupiš ferrari koji može ići preko 300,a svi ga voze 120. |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 14:22 |
|
![]() Pa zato što tim proizvodom pokrivaju sve zahtjeve kupaca....od onih koji će snimati 2x do onih koji će max brzinom! Logika!
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |