Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - joey - season 2 (titlovi) ??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

joey - season 2 (titlovi) ??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
irmascher View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj irmascher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: joey - season 2 (titlovi) ??
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 09:13
jel ima ko slucajno za drugu sezonu joeya, bio bi mu zahvalan.

Think. Feel. Drive. Subaru forever!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 09:19
Na vrh
kenanbbp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kenanbbp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 09:46
Ja sam novi clan i ne znam kako se vrsi Upload, al imam Joey-a i 1. i 2. sezonu kompletnu i rado bih pomogao. E, sada, kako, to vec malo teze.

By The Way, jel zna neko kako bih mogao doci do titlova za Friends-e, sezone 5, 6, 7 i 8?

Hvala unapred.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 15:25

Upload ti vjerojatno ne radi. Odi na http://www.podnapisi.net  regaj se tamo i uploadaj Joey. Pa će netko od nas prenijet vamo.

Friends imaš na Prijevodi-Online. < =text/>

Na vrh
kenanbbp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kenanbbp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 22:53
Rado bih Upload-ovao, al ne znam koja je procedrua, tj nikada jos nisam radio, pa bi mi trebala mala pomoc.

A na www.prijevodi-online.com nema nikakvih titlova, ili sam ja na pogresnoj stranici, me zna o cemu se radi.

Mogao bih poslati na mail, a da ne budem ili budes sebican, a s obzirom na to da ti vec poznajes materiju, pa ih ti stavi na Upload.

Pomoc za www.prijevodi-online.com, please.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 13:02
Imas i ovde sve titlove za JOEY S2 i to sam ih ja prevodio.
Neki su pod mojim imenom a jedan deo je pod imenom Klokan jer mi nije radio upload pa je Klokan slao/la.
Imas i na www.prijevodi-online.com sasvim sigurno.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 13:47

Pa stvarno Emile kakav si to magarac kad coveku nisi rekao da ovde postoje titlovi.

Teras ga da se registruje na nekom glupavom sajtu sa spanskim prevodima.

Pa sta ces ti ovde uopste. Jel te placaju sa podnapisa po poruci ?

Svaka poruka 05 centi a svako pluvanje Karamzova .50 centi.

Ili si ti totalno poudeo a kladim se da ti je tek od 16 - 19 godina.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 18:22

Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Neki su pod mojim imenom a jedan deo je pod imenom Klokan jer mi nije radio upload pa je Klokan slao/la.

Ma zbilja, gospon peja? Vi ste preveli? Pod imenom Kl0kan? Odi malo kontaktirat administratora sajta Prijevodi-Online, nek ti razjasni tko je i na ciji zahtjev preveo Joey!

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 14:59
Originalno postovano od strane duke.of.earl duke.of.earl piše:

Ma zbilja, gospon peja? Vi ste preveli? Pod imenom Kl0kan? Odi malo kontaktirat administratora sajta Prijevodi-Online, nek ti razjasni tko je i na ciji zahtjev preveo Joey!

Sto bi vi rekli, odi malo pitati Klokana, od koga su prevodi, i sto bi vi rekli odi skinuti odavde prevode pa pogledaj datume na fajlu kad su kreirani (ako ynas sta to znaci), pa onda pogledaj kad su kreirani na podnapisima. A onda pogledaj jos stil prevodjena, odnosno pogledaj slengove i ostale ne karakterisdticne reci za CRO ili SRP jezik tipa baby, guys. paa ces videti kako je prevodjeno. Jedino ko je to prevadjao na tvoj jezik su Karamzovi. A i nemoj da se bunis puno , nego idi jos na prijevodi-online pa vidi moje postove i kad sam otvarao topic-e da sam slao nove prevode.

Uzivaj u seriji Joey ma sa cijim prevodima.

Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 15:06

duke.of.earl

E tak sad vidim da je banned user. eeeeeeee sad sam se iznervirao.

Moracu da popijem jedan "fuckitall" da se smirim.

Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 15:20
Sajt je http://www.prijevodi-online.org

Pejafor3 je preveo veci deo Joey druge sezone i to gde je bilo engleskih titlova.
A klokan je na moju molbu prebacivala one epizode za koje nije bilo engleskih
titlova, a bilo je slovenackih, to je nekih 7 8 epizoda.

Pozdrav!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 15:49

e jeste u kurcu

JA SAM SVE PREVEO SVE  JA JA JA i niko vise nego JJJAAAAAA!!!

sve ove filmove na stranici sve

Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 16:37
@mad_smile DA Glupost, slazem se, ali posto je neko ovde prozvao administratore
smatrao sam da treba da odgovorim.
Na vrh
tomcrus View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomcrus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 17:58

Neki su pod mojim imenom a jedan deo je pod imenom Klokan jer mi nije radio upload pa je Klokan

Sto bi vi rekli, odi malo pitati Klokana, od koga su prevodi, ...

SVI prijevodi za seriju JOEY koje je uploadao kl0kan su moji. Osim2/22. A i taj nije tvoj. Kratko i jasno: LAŽEŠ.

Ti prijevodi su kako ovdje, tako i na podnapisima i prijevodima-online.

Da MIKIBG, ja sam te prozvao, nadam se da nije problem.

< =text/>

Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 22:36
Ne komentarisem vise nista na ovu temu!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.